19-годишната Виктория Мариева е момичето, което беше прегазено и убито от камион, докато пресича пешеходна пътека тази сутрин. Това съобщиха нейни близки във фейсбук профилите си, като публикуваха и снимки на момичето.

„Никой не може да ви подготви за загуба, която идва като бърз вятър. Моите най-дълбоки съболезнования на семейството. Почивай в мир, Виктория”, пишат приятели на Виктория.

Припомняме, че камионът, шофиран от 59-годишния Валентин Иванов я е влачил около двайсетина метра, след което се е забил в спирката. Това съобщи зам. градският прокурор Иво Илиев.

Инцидентът е станал на кръстовището на ул. "Орехова гора" и бул. "Гоце Делчев" в квартал "Стрелбище” в столицата, а по разкази на очевидци камионът се е движел с висока скорост.

"Тепърва ще се събират доказателства. Има свидетели на инцидентна. Те твърдят, че в района на пешеходната пътека, камионът, превозващ минерална вода, е ударил пресичащо момиче. То е било влачено около двайсетина метра. След това камионът се удря в спирката. За щастие на нея не е имало хора", добави още прокурорът.

На пръв поглед е нямало следи от спирачен път, но има камери на мястото на инцидента и записите ще се преглеждат, заяви той.

19-годишната Виктория, сгазена на пешеходна пътека в София, е била влачена 20 метра от камионаБързите тестове на водача за алкохол и наркотици са отрицателни

След инцидента шофьорът Валентин Иванов бе откаран в „Пирогов” с травма на главата, която не застрашава живота му. Бързите тестове на водача за алкохол и наркотици са отрицателни, като се очакват резултатите от кръвните му проби.

TrafficNews изказва искрени съболезнования към близките на загиналото момиче!