Проливен дъжд, придружен с гръмотевици, валя в София. Небето бе покрито с черни облаци. Гръмотевичната активност бе силна и оглушителна. 

Така бе във всички квартали на София, а особено силна бурята е в подножието на Витоша, където са кварталите Бояна, Симеоново и Драгалевци. 

Проливният дъжд прекъсна и световната купа по паркур, която се провежда пред зала 6 на Националния дворец на културата в София, пише Дир. Лошото време попречи да се проведат финалите в дисциплините Свободен стил при мъжете и скорост при жените. По тази причина организационният комитет и представителите на Международната федерация решиха за крайно класиране да се вземат предвид резултатите от квалификациите в двете дисциплините.

Титлите в двете дисциплини станаха притежание на представителите на Швеция. Миранда Тибблинг е шампионка в Скорост - жени, а Елис Торхал стъпи на първото място в Свободния стил при мъжете. В тази дисциплина Руслан Пешев завърши на 16-то място от 36 участника. Утре, ако времето позволи ще бъдат излъчени шампионите в дисциплините Скорост - мъже и Свободен стил - жени. И в двете състезания страната ни ще има представители.

Снимка: 24 часа