Жената, направила невъзможното, за да спаси лъвчетата Терез и Масуд - Марина Георгиева - Лисицата, е в тежко състояние. Марина има тежко онкологично заболяване, а на Нова година е получила инсулт , съобщават нейни близки. Утре тя ще бъде преместена в болница, събщава Людмила Кривошиева от "Дивите животни". 
Ето и нейната молба за помощ:
 
Всички я познавате като човешката майка на двете лъвчета Терез и Масуд, но с нея сме спасили живота и върнали здравето на много други животни.
За жалост Марина Георгиева - Лисицата, в последните 2 месеца срещна огромно, дори за нейния силен дух препятствие, зверски се борихме да го пречупим, но битката е доста сериозна.
Нашата дива Марина се бори с последствията от получен на връх Нова Година инсулт, както и тежко онкологично заболяване. В утрешния ден ще бъде преместена в болнично заведение, в което могат да и предложат необходимите медицински грижи, за да няма болка.
Престоят и там ще бъде невъзможен за семейството и от финансова гледна точка и ние бихме искали да Ви помолим за помощ, този път не за животно, а за един от нас.
Ако имате желание да помогнете на семейството на Лисицата за покриване на разходите за болничен престой, можете да дарите за нея на следната сметка:
BG48UBBS88881000655219
ОББ АД
Титуляр: Любомила Кривошиева
Основание за плащане: За Марина
 
Семейството и предпочита да се събират средствата за лечение по моята лична сметка, за да може евентуален остатък да бъде ползван за каузата на Марина - животните, а от сметката на "Дивите Животни" би било невъзможно да се осчетоводят разходи за хуманна кауза, каквато е нейният престой в човешка болница.
 
Благодарим Ви, че сте с Марина и в тази спасителна акция, този път не за животно, а за самата нея!
 
Любомила Кривошиева
Управител
Фондация "Дивите Животни"