Добрината все още е жива и я има! Пример за това е последната чудесна новина, която съобщи председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

Той се нуждаеше от финансова помощ, за да бъде приет за лечение в болница и всички 466,34 лв., които младежът трябваше да внесе спешно в НАП за здравни осигуровки са събрани! 

Със помощта на всички добри хора, Слави ще успее да се лекува след претърпяната бъбречна криза, от която са настъпили много усложнения. 

Ето какво написа той в знак на благодарност:

"Здравейте, искам от сърце да благодаря на вашата медия и всички хора, които откликнаха и ми помогнаха в този труден момент. С Вашата помощ се събраха необходимите средства за здравните осигуровки, които заплатих днес. Благодарение на Вас сега ще мога да вляза за лечение и да се моля на Бог за да мине всичко както трябва. Бъдете благословени, не съм вярвал, че е възможно да стане чудо и толкова много хора да ми помогнат. Нямам думи. Благодаря Ви от сърце, бъдете живи и здрави за доброто, което правите!"

Сирак се нуждае от 466,34 лева, за да бъде приет в болницаСлави Михайлов е отдал живота си на каузата да помага на деца в неравностойно положение, а сега самият той има нужда от помощ