От веригата игрални зали „Континентал”  са решили да зарадват с големи подаръци своите клиенти тази Коледа. Във всички зали ще се раздадат 300 000 лева в коледните им игри, съобщиха от управата на „Континентал”.

Само в трите пловдивски зали в район „Тракия” до 1 блок, в Кючука до Пощата на ул. „Димитър Талев” и тази на Централна гара, ще бъдат разиграни общо 150 000 лева. Във всеки един от трите обекта под тепетата коледните игри ще бъдат по 50 000 лева.

Те ще направят Коледата на късметлиите наистина специална. Пълните условия как да се участва в коледните игри на залите, може да разберете на място в трите обекта.

От „Континентал” продължават и със своите седмични бонус игри, които се разиграват два пъти седмично плюс нарастващия джакопот.  Игралните зали няма да спрат и със специалните бонус за всеки клиент.

Залите „Континентал” са наложиха с приветлив и луксозен интериор, качествено обслужване и голям набор от възможности за печалба.  Част от тях са и поставянето на най-модерните игрални автомати, които постоянно се надграждат според най-новите тенденции в залаганията.

Игралните зали Continental - късметът на твоя страна!