Една от единствените уестърн конни бази в България "Seven Hills Ranch" се продава, научи TrafficNews.bg 

Апетитният имот, разположен до брега на река Марица край Пловдив, се появи на пазара на имоти на агенция "Явлена". Конната база се разпростира на 8000 кв.м. необятна шир и разполага с всичко необходимо за едно невероятно каубойско приключение.

Атрактивният бизнес обект се продава на цена от 123 хиляди евро, като офертата включва целия разработен бизнес, предлагащ обучение по езда за начинаещи и напреднали в атмосферата на американски филм от 60-те. Към съоръженията са включени и ласо, костюми и още десетки атрибути, които пресъздават до съвършенство кадри от кинолента. 

Локацията на конната база, в която са включени конюшни и пълно оборудване, е в непосредствена близост до Пловдив и Пазарджишко шосе. Обзаведен сграден фонд, обособен паркинг, открит манеж, красива природата - това само част от преимуществата на мястото. 

Комплексът е организиран като ранчо - разполага със собствен водоизточник и соларни батерии за производство на ток захранващи напълно нуждите на стопанството, което превръща имота в напълно независима единици. 

Ако се намерят купувачи с добър предприемачески нюх, мястото може да се превърне в огромен атракцион без еквивалент в областта, в който пловдивчани да създават и развиват връзки с едни от най-интелигентните животни - конете.