Лукс, уют, прекрасна гледка и достъпна цена - несъвместимите характеристики на мечтания дом. 

Да живееш в просторно жилище, офисът ти да е няколко етажа по-надолу, а отивайки на работа да можеш да оставиш детето си в детската градина. В някоя от почивките да отскочиш до съседния офис, където да си платиш сметките, да оставиш палтото си в химчето, да влезеш в супермаркета и да напазаруваш, а след това да вечеряш с приятели в съседната сграда без да се налага да хващаш такси или да се тревожиш дали като се прибереш, ще успееш да паркираш. Звучи като утопия, но всъщност ще бъде факт след по-малко от три години.

Жилищният комплекс TOMOV PLAZA съчетава в себе си стремежът към улеснен, балансиран и пълноценен живот, чиито строеж започна преди няколко месеца на мястото на бившата Мебелна къща в Пловдив.

Намира се на възловото кръстовище на бул. "Освобождение" и "Асеновградско шосе", с изглед към Родопите, Стара планина и Лаута. Освен това комплексът се намира само на 5 минути от центъра на града.

Разполага с 24-часова жива охрана, а 36 камери следят вътрешните части и периферията на комплекса.

9 сгради, от 9 до 16 етажа, с 554 апартамента, са разположени на площ от 13 600 квадрата подземен паркинг на 2 нива. Между сградите ще има затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.

Това са параметрите на новия комплекс. Инвеститорът е избрал вертикална плътност, за да може голяма част от парцела да бъде съхранена за зелена площ. TOMOV PLAZA е замислен като семеен комплекс, който съчетава в себе си функционалност, сигурност и уют. Подходящ е за инвестиция за апартамент на детето ви, ако възнамерявате в следващите години да го изпратите да учи в града под тепетата.

В комплекса ще има мебелен магазин, аптека, банка, книжарница, химическо чистене, цветарски магазин, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, паричен салон, офиси и др.

Освен с модерен архитектурен дизайн, сградите се отличават и с високо качество на изпълнение - изолации от най- висок клас, винтилируеми фасади, алуминиева дограма с троен стъклопакет.

TOMOV PLAZA притежава също така и подземен паркинг на две нива със 700 паркоместа и открит с 200 паркоместа, което решава до болка познатия проблем с паркирането сред пловдивчани.

На всеки етаж има разположени от 3 до 6 апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.; апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.; апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.

Освен това цената на жилищата в комплекса е без комисиона и можете да получите пълно съдействие с кредити от опитни специалисти. Имайте предвид, че вече 50% от имотите са продадени.

Друго предимство е, че търсенето и високите наеми на жилища в Пловдив, са причина много хора да инвестират в покупката на недвижими имоти.

Ако имате постоянна работа и доходи и дългосрочни планове за бъдещето е много по-добър вариант да инвестирате в собствено жилище. От TOMOV PLAZA могат да ви осигурят обслужване и управляване на апартаментите, както и обзавеждане.

Жилищата, закупени с цел отдаване под наем, може да бъдат добра инвестиция в момент, в който доходността от депозити е доста ниска. Освен това един апартамент под наем носи прилични доходи, без да е нужно човек да е чак толкова вещ във финансовите пазари, колкото ако например инвестира парите си в различни финансови инструменти.

Разбира се, мнозина си задават въпроса – кое гарантира, че продължителен период апартаментът ще бъде доходоносна инвестиция?
В момента, макар и след леко покачване, лихвите по ипотечните кредите на този етап са добри, а доходите на работещите под тепетата, държат високи нива.

Това е причината и мнозина да вложат спестяванията си или да изтеглят кредит за второ жилище, което да дават под наем. То се самоизплаща чрез приходите от наем. Инвестирайки във второ жилище обаче клиентите вече са информирани и доста взискателни.

Правилно решение за покупка на своя нов дом и предложение за гъвкави схеми на изплащане можете да получите на телефон 0879040404.

Спонсорирана публикация.