Интересът към жилищните комплекси в най-зеления район на Пловдив продължава да расте с всеки изминал ден. Локацията и просторът, който осигурява район „Западен” го превръщат в предпочитано място за живот.  Поради това от строителната компания PIMK Build работят по три проекта, които налагат нови стандарти в строителството – лукс на изгодна цена.

В момента там се изграждат три комплекса от компанията, като жилищата вече са на изчерпване.

Първият проект на PIMK Build – „Западен 1” наложи интересни архитектурни решения, като едно от тях бе апартамент със собствено дворно пространство и гледка към Родопите. В съседство от него започна и „Западен 2”, който все още е на промоционални цени от 500 евро на кв/м до Кота нула. Основната сграда е П-образна, със собствен двор, а  в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура и големина.

Проектът е авангарден с интересни дизайнерски решения. Едно от предимствата е, че комплексът не е високо строителство – на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор. Инвеститорите отново решават един от големите проблеми - този с паркирането, като са предвидени паркоместа за всички апартаменти.

Различният жилищен комплекс в Пловдив сбъдва мечти СНИМКИЧовешки съдби се преплитат в новите жилища на PIMK Build в район „Западен“

Направиха първа копка на авангарден жилищен комплекс в най-зеления район на Пловдив СНИМКИНовата сграда на PIMK Build се отличава с луксозно изпълнение и отлична локация на изгодни цени

Безспорно перлата в короната на новия квартал около Гребната база в район „Западен” и PIMK Build е West park residence! Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което отличава комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

Цените на „зелено” до първата копка, която ще е съвсем скоро,  са преференциални – 750 евро/кв.м. 

Бум на продажбите на жилищата в новата перла на най-зеления район на Пловдив СНИМКИНовият проект на PIMK Build край Гребната база впечатлява с лукс и простор