Почти обзаведени чисто нови апартаменти за 700 евро/кв.м на атрактивно място в Пловдив? Въпреки че звучи като нещо невъзможно, пловдивската компания PIMK Build предлага такава оферта за последните апартамента в първия си жилищен комплекс под тепетата. Сградата в район „Северен” е завършена, като вече има Акт 16, а редица новодомци вече се радват на просторните си апартаменти.

В промоционалната цена за трите апартамента се включват по-тежките неща за  обзавеждане като настилки,  кухня, баня, климатици и други. На практика, който купи апартамента, ще може да го дообзаведе по свой стил с мебели и други детайли от своята представа за интериор.

Първата копка на сградата в район „Северен” бе направена през юли 2017 година. Тя се намира на бул. „Дунав”, в близост до новия булевард „Северен”. 7-етажаната сграда е на тихо, но в същото време комуникативно място, което го прави особено атрактивно за живеене.

Първоначалната идея на компанията бе жилищата да бъдат само за нейните служителите, като част от социалната й програма.Поради големия интерес, от PIMК Build решиха да отворят вратите и за външни клиенти, след като пуснаха цените на жилищата, които са изключително атрактивни.

Строителната фирма, която работи по обекта е доказана в своята област – „Арнаудов Билд”,  проектът е дело на архитект Васил Шилев. Сградата е на седем нива , като в нея има и два терасовидни етажа, както и подземен паркинг.  Към зданието има отделен бетонен комплектен трансформаторен пост.

Жилищният комплекс е монолитен, като има стоманобетонна носеща конструкция с ограждащи стени от тухла. Направена е топлоизолация по външните стени, покрива и еркерите по проект на ЕЕТИЕС.

Сградата се обслужва от два асансьора на „Лифтком”, като има и стълбища със странично осветление. Сутеренното ниво е с подход от юг чрез рампа с електронна врата и съдържа 36 паркоместа, 1 абонатна и 22 избени помещения, както и евакуационна стълба.

На партерния етаж има 15 гаража, от които 5 двойни, както още 15 паркоместа. Общият брой на паркоместата и гаражите е за 71 коли в рамките на целия комплекс.

На етажа се намират още 3 офис помещения, както и отделна стая за колела и детски колички. На втория и третия етаж има по 12 апартамента.  Разположението на четвъртия и петия етаж е с  10 апартамента, а на шести и седми етаж са по 8 апартамента ; на първи и втори терасовиден етаж са по 5 апартамента. Общият брой на апартаментите е 70. Те са широки, светли с добро разпределение. Изключен е проблемът с паркирането, като има осигурени 100 % паркоместа”, обясниха инвеститорите.

Още за проектите на PIMK Build, вижте в линковете.

Расте интересът към жилищата в най-зеления район на Пловдив – три комплекса приковават погледитеЛуксозните апартаменти на изгодна цена от PIMK Build стават все по-предпочитани