Последната седмица от месец ноември, по традиция в Plovdiv Plaza Mall ще бъде "Черен петък"! Не само един ден, а цяла седмица Ви очаква намаление от друго измерение! Огромно разнообразие от магазини ще се включат с отстъпки, а Вие имате възможността да се възползвате от до - 70% отстъпка. Представяме Ви част от обектите, които ще се участват с промоци: Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho , Intersport, Flair, Sport Vision, CCC, Humanic, Ciela,  GRAND OPTICS, MAC, Radiant, Tom Tailor, LC Waikiki и др.. Седмицата на голямото пазаруване ще премине при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, строго организиран човекопоток и достъп в магазините. Следете официалната страница на Plovdiv Plaza Mall, за да сте информирани за конкретните периоди на различните брандове.

Цял месец, екипът на най-модерния търговски център предлага на посетителите си да се запознаят с изкуството, като обвързва нестандартното и авангардно с обществено значима кауза. Не пропускайте уникалните експонати! "Без отпадъци" е пътуваща изложба, която насочва вниманието на обществото върху опазването на планетата ни! От 12 ноември до 12 декември, Plovdiv Plaza Mall ще бъде домакин на "Без отпадъци". Заповядайте на ниво 2, до Старбъкс!

Изложбата съдържа интересна, образователна информация за това, кои продукти могат да се рециклират и кои не, както и идеи как да живеем в по-чиста и красива среда. Чрез много цвят, динамика и експресивност ще научите черната статистика на отпадъците и как да я променим.

Днес, живеем във време на пандемия, а планетата ни страда от замърсявания и боледува заедно с нас. Благодарение на изложбата " Без отпадъци" посетителите и най-вече децата, ще имат директен достъп до информацията: "Как можем заедно, да опазим по-добре планетата Земя?"


 
Предстои откриването на нов обект в Plovdiv Plaza Mall, който ще внесе цвят, романтика и красота в богатата палитра от магазини - "Тилия".

Името "Тилия" е добре известно на цветния пазар в България, в продължение на 27 години. Стартирайки от малък ъглов магазин в сърцето на град Пловдив, фирмата се утвърждава през годините, като коректен и сигурен партнъор на над 800 вериги, магазини и павилиони за цветя из цялата страна . И за момент не е забравено мотото на фирмата ''Цветя за цветни хора'', в резултат на което магазинът, от който стартират до ден днешен радва много хора по различни поводи - кръщенета, сватби , празници или просто, когато имате нужда да кажете ''Обичам те'' на близък човек .  Заповядайте на 28 ноември, в оазисът за цветя " Тилия"!



С още един нов обект, ще обогати възможностите за пазаруване на посетителите си Plovdiv Plaza Mall - PAUSE JEANS! Създадена през 1999г., се превръща в една от водещите марки на пазара за спортно, модно облекло в България.

Днес, повече от десет дизайнера допринасят за визията на PAUSE JEANS. Колекциите им се предлагат в най - добрите магазини. Продуктите с тяхната марка са изработени изцяло от висококачествени платове и материали от Италия. Иноваторство, сексапил и качество са ключовите характеристики на марката PAUSE JEANS, благодарение на които клиентите им имат свой собствен и уникален стил на обличане.