Стартира строителството на най-новия жилищен комплекс в Пловдив.

Модерните сгради се намират в пловдивския район „Западен”, който е най-зеленият жилищен квартал в града. Модерната визия на комплекса ще привлича погледите отдалеч. Той е с търговски площи и подземен паркинг и е част от проекта Plovdiv City Park.

Комплекс “Plovdiv City Park II“ се изгражда върху площ от 6 096 кв.м., съчетавайки жилищна част с търговки обекти. Комплексът е ситуиран в най-озеленения, престижен и предпочитан за живеене район на град Пловдив – Парк „Отдих и Култура“, разположен в непосредствена близост до центъра на града, Гребната база. На две минути пеша се намира Мол Пловдив, а на ръка разстояние са хипермаркетите Лидъл и Кауфланд. В близост са и едни от най-елитните учебни заведения и детски градини в Пловдив. Близко са разположени и медицински центрове.

“Plovdiv City Park II“ ще се отличава с високо ниво на изпълнение и качество във всеки детайл.

„Ако търсите уют, съчетан с модерен стил и висок стандарт, “Plovdiv City Park II“ е вашият избор”, казват инвеститорите на мащабния проект.

Комплексът включва пет жилищни секции, проектирани по елегантен, иновативен и неповторим начин, оформящи луксозна сграда с модерна визия и стил с РЗП 16 611 кв.м.

В “Plovdiv City Park II“ вече се предлагат едностайни, двустайни и тристайни жилища с просторни, уютни и функционални помещения със светла височина 2.70 м. и площ от 38 кв.м. до 123 кв.м.

На партерното ниво са разположени търговски обекти, включващи магазини, сладкарница, ресторант, медицински център и банка с РЗП 4 093 кв.м.

Комплексът ще разполага с подземен паркинг на две нива по цялата дължина на сградата с контролиран и удобен достъп.

„В “Plovdiv City Park II“ ще намерите жилището, за което мечтаете, отговарящо на изискванията Ви за качество, комфорт, функционалност и сигурност”, твърдят специалистите по интериорен дизайн.

Инвеститор на проекта е „ХЪС” ООД, проектант е „РТ Консулт“ ООД, а изпълнител е „Арх СитиСтрой“ ЕООД.

Телефони за повече информация: 0876 222 666, 0876 222 444 или в сайта www.plovdivcitypark.bg

Адрес на офис „Продажби”: ул. Кръстьо Раковски, до Пловдив Сити Парк I, от западната страна.