Той е на 29 години и се казва Венцислав Кисов. Собственик е на строителна фирма и от 5 години работи като строителен предприемач в Пловдив. Запалва се по занаята от баща му, който е бил в строителния бранш. Целият му съзнателен живот е свързан със строителство. Завършва строителство и архитектура, след което решава да направи следващата крачка и на 24 години създава собствена фирма. В нея работи и в момента.

В ново риалити предаване - “Строителство и ремонт с Венцислав Кисов”, младият пловдивски предприемач ще доближи читателите на GlasNews, TrafficNews.bg и PlodvidNow.bg до своя свят, до изкуството за изграждане на сгради, до строителното творчество, в което е вплетена и историята на човешката цивилизация.

- Какви обекти сте завършили до момента?

- Обектите са десетки, но едни от тях, с които се гордея са еднофамилни къщи в Пловдив и Хисаря, жилищни сгради с апартаменти. Участвал съм и частично в довършителните дейности на реализирането на проекта на хотел Тhe Emporium Plovdiv-MGallery, както и на болница в града. 

Къща в Хисаря

Хотел Тhe Emporium Plovdiv-MGallery

-  Какво предстои?

- Смятам, че съм амбициозен човек, винаги гледам в позитивна насока, затова бих отговорил по този начин: Предстои винаги по-добро, отколкото е било преди, а именно нови и интересни проекти за изпълнение.

- Кой ползва услугите Ви на строител?

- Колеги в бранша, инвеститори, хотелиери, семейства…

-  Как се чувствате като един от най-младите?

- Дали в момента съм най-младият, не знам, но когато бях на 24 години, мисля, че със сигурност бях. Мнението ми е, че никога не е рано да започнеш, въпрос на амбиция, желание и да слушаш само и единствено себе си! Чувствам се удоволетворен от това, че за годините ми съм стигнал до целта, върху която се бях фокусирал преди 5 години, което ми е коствало много лишения, работа до късно...

-  Защо решихте да започнете риалити предаване, свързано със строителството?

-  Реших да започна подобен проект, за да мога да докосна зрителя до моя свят, ще бъде интересно... Ще проектираме, ще създаваме, ще имат възможността да видят как осъществяваме нечия мечта.