Пловдивската козметична компания "Розаимпекс" продължава да бъде сред лидерите на пазара в производството на иновативни дезинфекциращи антибактериални продукти за ръце и повърхности със спирт. 

Фирмата предлага богато разнообразие от почистващи гелове, спрейове и мокри кърпички, които станахa неизменна част от ежедневието на всеки един от нас, предвид коронавирусната пандемия, но си заслужава да продължаваме да използваме, дори, след като ситуацията се успокои. 

От "Розаимпекс" предлагат високоефективни средства и решения за хигиена и дезинфекция, даващи прецизни и безкомпромисни резултати и осигуряващи здравословна атмосфера и максимално добри условия на живот, на най-изгодна цена. 

Продуктите са в различни опаковки, бутилки, имат индивидуална консистенция и състав и са пригодени за използване както в ежедневието, така и в професионалната сфера на дейност.

Експериментални проучвания в световен мащаб показват, че дезинфектантите на алкохолна основа ефективно унищожават гъбичките, много различни видове бактерии, устойчиви на антибиотици, туберкулозни микробактерии, се характеризират с висока вирусологична активност срещу много различни видове вируси.

Ако искате да се чувствате спокойни и да имате чисти ръце по всяко време и навсякъде, не пропускайте да разгледате портфолиото с продукти на компания "Розаимпекс" и да се сдобиете с трите най-ефикасни и купувани антибактериални продукти.

Въпреки почистващото си действие, те правят кожата мека и хидратирана, подходящи са и за чувствителна кожа.

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ

Почистващ гел със спирт, който бързо и ефикасно* почиства кожата на ръцете. Подходящ е за честа употреба. Нанесете и втрийте в кожата до пълното попиване. Без отмиване. Предлага се в разфасовки от 70 мл до 5л.

*Съгласно изискванията на БДС EN 13727:2012 + A2 :2015 за оценяване бактерицидното действие и БДС EN 13624:2013 за оценяване на дрождецидното/ фунгицидното действие на продукт, предназначен за употреба чрез втриване за 60 секунди, доказано в  Национален център по заразни и паразитни болести с Протокол №97/26.05.2020г.

ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ И ХЛОРХЕКСИДИН ДИГЛЮКОНАТ

Почистващ спрей за ръце и повърхности. Комбинацията от спирт и хлорхексидин диглюконат бързо и ефикасно почиства и предотвратява развитието на микроорганизми. Подходящ е за повърхност, дръжки, плотове, работни маси, компютърни клавиатури и мишки. За честа употреба. За ръце - напръскайте и втрийте. За повърхности - напръскайте и оставете да изсъхне. Предлага се в разфасовки от 100 мл до 5л.

ПОЧИСТВАЩА КЪРПИЧКА ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ И ХЛОРХЕКСИДИН ДИГЛЮКОНАТ

За бързо и лесно почистване на ръце и повърхности. Компактна опаковка, която осигурява поддържане на лична хигиена, когато и където е нужно. Комбинацията от спирт и хлорхексидин диглюконат бързо и ефикасно почиства и предотвратява развитието на микроорганизми. Незаменим аксесоар при пътуване, на работното място, в супермаркета и на открито. Продукт за еднократна употреба. Предлага се по 500 бр. в кашон.