10 апартамента в модерния жилищен комплекс TOMOV PLAZA  са на разположение на клиентите на промоционална цена от 590 евро на квадрат през октомври. Интересът към атрактивните сгради, които се намират на една от най- комуникативните точки в града, расте, тъй като строителството вече влиза във финален етап. Целият комплекс вече е с Акт 14 , с поставени дограми, а част от секциите вече имат изолация и облицовка на фасадите. 

TOMOV PLAZA е с модерна и изчистена архитектура, сградите са съчетани със зелени килими, градини с цветя и шадравани. Бъдещите новодимци имат избор на гледка - към Ропите, към най- големия зелен парк на Пловдив - Лаута и към Стара планина. 

Разположен, на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите „Асеновградско шосе”,  „Найчо Цанов” и „Освобождение” ,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”.  Деветте отделни сгради са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.;  апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.;  апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. 

Освен с модерен архитектурен дизайн, сградите се отличават и с високо качество на изпълнение - изолации от най- висок клас, винтилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив нямада стои пред собствениците на жилища в TOMOV PLAZA . Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

TOMOV PLAZA разполага и с огромна търговска зона на партера. Инвеститорът вече има подписан договор с веригата "BILLA", а обитателите на комплекса ще имат на разположение мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп и 24-часова жива охрана.  36 камери ще следят вътрешните части и периферията на комплекса.

Правилно решение за покупка на своя нов дом и предложение за гъвкави схеми на изплащане можете да получите  на телефон 0879040404. 

Търговски площи под наем на ключово място в ТракияЦелта на инвеститора е обитателите на комплекс TOMOV PLAZA бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги