Зверски пребития украински топ модел Дария Кирилюк направи нова публикация в Инстаграм профила си, в която благодари на всички турски граждани, турския министър на туризма и говорителя на правителството за оказаната и подкрепа след зверския побой, причинен и от охрани в бийч бар на плажа Момо в курорта Çeşme.

"Заради злощастните събития, които се състояха на плажа Момо, искам да благодаря на всички скъпи турски граждани за споделянето на моята болка, благодаря на всички, които ме подкрепиха, винаги е голямо удоволствие за мен, когато прекарвам време в Турция. Специално благодаря на турския правителствен министър на туризма и на правителствения говорител за тяхната чувствителност по темата. Знам също, че с истинската справедливост на турската система това бързо ще бъде решено и отговорните ще бъдат наказани незабавно. Искам да знаете, че отиването на почивка в Турция е много приятно изживяване и каня всички да си направят безпроблемна почивка тук, в Турция." - пише 24-годишната Дария Кирилюк.

Припомняме, че инцидентът става в петъчния ден, а красавицата сподели за случилото се, като публикува своя снимка с окървавено лице. 

В поста си, световноизвестният модел разказва още, че всичко това се е случило без видима причина или непристойно поведение от тяхна страна. 

Все още не са се появили снимки на другите предполагаеми жертви, но след инцидента барът е временно затворен от областния управител, явно защото е нарушил правилата за социално дистанциране, предвид пандемията от коронавирус.

Съобщава се, че Дария Кирилюк се нуждае от болнично лечение след инцидента.

Разпитани са тримата охранители и мениджърите на плажния клуб, които по-късно направиха и официално писмено изявление, оспорвайки твърденията на топ моделката. 

По думите им боят е започнал на паркинга, между членовете на приятелската компания, а охранителите са се намесили, за да сложат край на сблъсъка. Според тях младежите са напуснали невредими територията на клуба и отричат екипът по сигурността да има каквато и да било вина за нараняванията на Кирилюк. Нещо повече, управата на заведението твърди, че всъщност нейният партньор е този, който ѝ е посегнал.

Те твърдят още, че всичко това е подкрепено с кадри, заснети от камерите за видеонаблюдение.

Топ моделът Дария Кирилюк жестоко пребита от охрана в турски бийч бар24-годишната красавица сподели за ужаса, който е изживяла, с публикация в социалните мрежи