Украински топ модел показа покрито с кръв лице, след като се предполага, че е била жестоко пребита от охранители на плажен нощен клуб в Турция.

Дария Кирилюк, 24-годишна, заяви, че инцидентът е станал на плажа Момо в курорта Çeşme в петък.

За ужаса, който е преживяла, красавицата сподели с публикация в социалните мрежи - „Не искам да мълча и ще разкажа историята за това какво се случи с мен, моето гадже и нашата група. Бяхме нападнати от охраната на Момо Бийч. Четири момичета бяха ударени по лицето (включително и аз) и момчетата бяха силно наранени. Дадохме подробни показания в полицията. Не трябва да затваряме очите си за случилото се. "

В поста си, световноизвестният модел разказва още, че всичко това се е случило без видима причина или непристойно поведение от тяхна страна. 

Все още не са се появили снимки на другите предполагаеми жертви, но след инцидента барът е временно затворен от областния управител, явно защото е нарушил правилата за социално дистанциране, предвид пандемията от коронавирус.

Съобщава се, че Дария Кирилюк се нуждае от болнично лечение след инцидента.

Местната полиция вече е започнала разследване, а в свое изявление турският министър на туризма Мехмет Нури Ерсой заяви: "Осъждам грозното нападение, извършено в Чешме в петък вечер."

Той добави, че подобни инциденти нямат място в туристическата зона „и особено срещу жена“.

Разпитани са тримата охранители и мениджърите на плажния клуб, които по-късно направиха и официално писмено изявление, оспорвайки твърденията на топ моделката. 

По думите им боят е започнал на паркинга, между членовете на приятелската компания, а охранителите са се намесили, за да сложат край на сблъсъка. Според тях младежите са напуснали невредими територията на клуба и отричат екипът по сигурността да има каквато и да било вина за нараняванията на Кирилюк. Нещо повече, управата на заведението твърди, че всъщност нейният партньор е този, който ѝ е посегнал.

Те твърдят още, че всичко това е подкрепено с кадри, заснети от камерите за видеонаблюдение.

Това допълнително разгневи Дария и тя публикува втори пост, определящ горното становище като лъжа.

Тя също така посочи мъжа, когото твърди, че я е ударил и поиска от ресторанта да пусне още кадри, показващи първоначалната атака.

"Твърденията им са налудничави! Първо бият мен и приятеля ми, после твърдят, че той ме е удрял. Това е нечувано. Засрамете се, лъжци! Партньорът ми се опитваше да ми помогне, защото получих паник атака. Искам да покажете записите от наблюдателните камери. Фактът, че не го правите, означава, че криете нещо. Виновни сте! Обичам Турция, тя е красива страна, но е много тъжно, че нещо подобно може да се случи в 21 век", заявява тя.