Едно от "златните ни момичета" Християна Тодорова показа завидна фигура и публикува снимки на своята промяна в мрежата. Спортистката сподели със своите последователи, че се е разделила с цели 12 килограма и в момента изглежда повече от добре. 

"-12 кг. Жената е завършен кръг. Тя има силата да създава, да подхранва и да променя. Тя е като чая - никога не знаеш колко е силна, докато не я потопиш в гореща вода. Жената е олицетворение на истинска сила." - написа Христиана към публикацията си и качи кадър, на който без притеснение показва "новото" си тяло, облечена в червен бански костюм от две части. 

Очаквано, заваляха множество коментари от дами, които също се борят с килограмите. Всички те попитаха родната спортистка как е успяла да постигне тези завидни резултати. Християна Тодорова разкри своята тайна и категорично отрече да е спазвала строги диети и режими. Ето какво написа тя:

"Не съм спазвала хранителен режим (освен витамини, които ме снабдяват с всичко нужно за организма ми, не са лекарства, нито хапчета, нито магични чайчета, това са витамини, от които тялото има нужда, за да функционира правилно) Не съм правила тежки тренировки във фитнес залата по цял ден. Промених си изцяло начина на мислене. Спокойствието е в основата на всяка положителна промяна. А храната може да бъде причина за всяка една болест, както и лек за всяка една болест. От нас зависи какво ще изберем." - гласи коментар към публикацията и. 
 
 
26-годишната бивша националка не пропусна да се обърне и към председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. 
 
"Ако преди 4 години имах разума и знанията, които имам сега, нямаше да имате в нито един ден проблеми с мен и моите килограми. Сега разбирам за какво говорихте тогава..."  - пише Християна. 
 
Илиана Раева от своя страна също отговори на "златното момиче". "Всяко нещо идва в точното време. Така е трябвало да бъде..." - каза и тя. 
 
В интервю през 2018 година Християна сподели, че откакто е спряла да тренира с отбора не спазва и никакви диети. "Докато тренирах имах режим, който не беше точно диета, а си беше чист глад. След като се отказах от спорта не съм се лишавала от нищо." - сподели тогава тя. 
 

Една от причините, които е провокирала красавицата да влезе във форма вероятно е и... любовта. Преди няколко дни тенисистът и роден пловдивчанин Димитър Кузманов - Мико и неговата половинката отпразнуваха една година откакто са заедно.

"Моят пример и идол в живота, и спорта!" - написа Мико в коментар към последния пост на Християна. 

В момента двамата наблягат на тренировките, здравословното хранене и задължителен детокс.

Те са решили да се отдръпнат за известно време от интервютата за личния им живот, тъй като 2020 дадоха не малко такива и желанието им в момента е техните отношения да не са главната тема или повод за интервюта.