Тенисистът и роден пловдивчанин Димитър Кузманов - Мико и неговата половинката "златното момиче" Христиана Тодорова отпразнуваха една година любов. 

Двойката се усамоти в луксозен СПА комплекс в близост до Сандански, а романтика със сигурност не им липсваше. Невероятно красив букет получи Христиана по случай повода. Рози, обагрени с нежен розов цвят и оформящи числото 1 и подари мъжът на сърцето и Димитър, с което доказа, че е истински гуру в любовта и романтичните жестове. 

"Да обичаш е нищо. Да си обичан е нещо. Но да си обичан от човека, когото обичаш, е... всичко!" - гласи посланието, което Христиана написа към снимките, които публикува в социалните мрежи. 

Нoвaта звeзднa двoйкa за първи път рaзкрихa връзкa cи след като посетиха родния град на тенисиста - Пловдив, а после се качиха на Шипка през пролетта на 2020 година. 

Микo и крacaвицaтa публикувaхa eднa и cъщa cнимкa нa прoфилитe cи в "Инcтaгрaм".

"Cърцeтo ти винaги щe cлeдвa тoвa, кoeтo цeниш", нaпиca Кузмaнoв към кaдърa, а един oт хaштaгoвeтe бe "любoв". Дo тoзи мoмeнт двaмaтa нe oбявявaхa публичнo, чe ca зaeднo.

През месец ноември двамата бяха ангажирани с тенис турнира Sofia Open. Християна беше посланик на турнира, а Димитър взе участие в него за пета поредна година.

В момента и Христиана и Димитър наблягат на тренировките, здравословното хранене и задължителен детокс след коледните и новогодишни празници. 

Те са решили да се отдръпнат за известно време от интервютата за личния им живот, тъй като 2020 дадоха не малко такива и желанието им в момента е техните отношения да не са главната тема или повод за интервюта.

1 година ЛЮБОВ! Как започна тя?

Пловдивчанинът започвал да изпитва симпатии и в последствие да харесва Християна още от лятото на 2016 г., но тя научила за него година по-късно.

„Започнах да се интересувам от нея и от художествената гимнастика, но тогава тя бе в пика на кариерата си, спечели и медал от олимпиадата в Рио. По това време тя имаше приятел и аз просто нямаше как да стигна до нея. Просто си казах, че, ако е писано, един ден ще стане“, сподели неотдавна в интервю Мико.

"Той ми писа за първи път лятото на 2017 г., така че аз тогава научих за него. Правеше ми изненади: цветя, бонбони, търсеше златна роза, защото съм "златно момиче". Аз обаче - нищо. Това продължи дълго време, но той никога не е нахалствал, търпеливо ми изслушваше проблемите. Идваше на състезанията в София да гледа гимнастика." - сподели Християна.

В последствие обаче Мико започнал да се появява уж случайно на местата, където е и грацията. Започнал да ходи в залата по време на Световните купи и на световното първенство по художествена гимнастика в София.

Двамата станали приятели и си споделяли трудностите, през които минават.

За рождения ден на Християна на 28 ноември 2019 г. Мико се появил със сантиментален подарък пред дома й. Тогава двамата прекарали 2 часа в колата на тенисиста, говорейки си. „Това е моментът, в който разбрах, че се чувствам много спокойна и освободена в неговата компания“, откровена бе Хриси.

Случката се повтаря и за Коледа, а малко след това Кузманов я поканил да отиде с него в Австралия за първия АТР турнир, на който България поднесе приятна изненада. Тя не заминала, но всеки ден се чували онлайн. Кузманов й обещал, че ако спечели мача си на сингъл срещу Белгия, ще й направи специално послание. И действително, след победата на камерата той прави сърце с три шестици вътре, което само Християна можела да разгадае.

„На три шестици завършва телефонният ми номер и аз веднага го разшифровах и запищях вкъщи“, сподели Тодорова. Мико признал пред PR-а на АТР, че посланието е за момиче в България, а оттам пък му споделили, че видеото е било гледано от над 300 млн. аудитория.

След завръщането си от Австралия, двамата стигнали и до първата си целувка. „Трябваше да чакам за нея цели 4 години, но си заслужаваше“, сподели тенисистът.

Двамата разказаха интересна история, как им се наложило да общуват чрез бележка, попадена от полицай, докато се разминави на летището при започналите рестрикции заради коронавируса, но после прекарали цялата пандемия заедно и взаимно се опознали.

„Всъщност, се оказа, че всичко ни е еднакво – и ценностите, които изповядваме, и любовта към спорта, и двамата четем книги и слушаме почти еднаква музика, дори и храната, която харесваме е една и съща“, сподели бившата грация от ансамбъла, която наскоро издаде стихосбирка.

На въпрос каква е мечтата им за бъдещето, Християна обяви, че иска да го гледа на живо в турнир от „Големия шлем“, а Мико бе категоричен: „Моята мечта е свързана с нея – да прекарам целия си живот с нея“