Любимият клуб на пловдивчани W Club подготвя много изненади за предстоящия празник Хелоуин. На 31 октомври нощният клуб ще се преобрази напълно и ще посрещне гостите си с жестоко парти. Ангели и демони, вещици и вампири ще налазят W Club и ще имат възможността да се докоснат до невероятната емоция, която носи Вси Светий. 

За най-страховития ден от годината, обстановката до краен предел ще нажежат момчетата от C.A.P Entertainment, сформиран от трима международни студенти на Медицинския университет в Пловдив. C.A.P Entertainment се състои от двама диджеи и техния мениджър на събития.

 

Абу Бокус от Лондон, Великобритания, който повечето познават със сценичното име DJ Abz, току-що е завършил медицина, докато Андреас Кортешис от Кипър току-що е завършил дентална медицина. Глеб Майер, който е другият DJ на групата, е от Германия и в момента учи дентална медицина.

 

Всички те се срещнат в университета и си спомнят, че в началото всичко това е било едно много различно преживяване. Гръцките студенти имали своите установени партита, българските студенти също и всички били разделени. Всяка година в Пловдив идват все повече студенти от различни страни, с което се увеличава и търсенето на международни партита, но никога не е имало големи събития за международни студенти. Така те решават да създадат C.A.P. 

"Приятелствата се формират без усилие, когато споделяте еднакви интереси или страсти със съмишленици. Тъй като бяхме от различни страни и с различни култури, ние събрахме нашите идеи и създадохме нещо уникално. Идеята ни беше да съберем всички националности заедно, за да се забавляваме чудесно. За да могат хората от различни култури и произход да си взаимодействат и да се наслаждават на времето си." - споделят те пред Trafficnews.bg.

Техните международни партита дават възможността на студентите да се срещат и с други хора, извън непосредствения социален кръг. Основната цел на техните събития е всички да бъдат удовлетворени от техния избор на музика и атмосферата, която създават и най-важното - да внесат нещо различно в пловдивския нощен живот.

 

Съчетаването на ученето в медицинския университет и правенето на такъв тип събития на моменти са доста трудни за момчетата от C.A.P, но те твърдят, че добрата организация и управлението на времето са били ключови за постигането на целите им.

"Благодарим на Bling Entertainment и PR партньорите за страхотните възможности и сътрудничеството. След огромния успех на партито ни за Хелоуин през 2018 г. с Bling Entertainment, ние продължаваме напред, за да създадем нещо по-голямо и по-добро тази година с подкрепата на Виктор Гурков и Emotion Dance. Бихме искали да благодарим на всички, които ни помогнаха по пътя - българи и интернационали. Щастливи сме, че стигнахме до момента, в който нашите партита имат толкова разнообразен микс. Това наистина показва, че Maina Town е пълен с любов и уважение “ - казват още пред Trafficnews талантливите C.A.P Entertainment.

Не пропускайте да направите своята резервация в W Club и за предстоящите петък и събота. В първия ден от новия месец - 01.11. гост на заведението ще бъде Папи Ханс, а на 02.11 зад пулта ще застане диджей C-Fusion.