Настъпи дългоочакваният ден! Днес, на 24 март, жената глас Софи Маринова и нейният любим Тодор Давидов - Гринго вдигат пищно сватбено тържество в ресторант в столицата.

Техните кумове фолк певицата Преслава и Павел пуснаха първа снимка от голямото събитие, а на нея позират близки на младоженците, както и сестрата на Преслава - Ивелина Колева, която е заедно с дъщеря си. 

Към кадъра е добавен хаштаг "големият ден", а преди минути звездата на Пайнер публикува и видео в личния си профил, озаглавено "Извеждане на кумовете". 

Най-големите хитове на Софи Маринова огласят клипчето, а Преслава не пропусна да вдигне наздравица на емблематичната песен "Без теб".

Няколко минути след своята кума, булката също сподели първи снимки от големия ден. На тях тя е заедно с гримьорите на звездите Мис Бони и Джулия Ангелова и коафорът Никола Филаретов, които добавят финални щрихи за перфектния външен вид на Софи.

 

Припомняме, че младоженците подписаха в общината през февруари, а на сватбените халки на Софи и Гринго са гравирани имената на двамата отвън, а отвътре е изписан месецът и годината - 02.2019.

Сред гостите ще бъдат Азис, Тони Стораро и синът му Фики, Галена, Глория, Бони, Джена и още много колеги на певицата.