Нестандартно предложение за сюжет на следващ роман получи журналистката Венета Райкова. Водещата на "Папараци", която жъне успехи и като писателка изстреля своите шест романа към първите места на най-четените книги у нас. 

Венета разкри, че неин почитател се е свързал лично с нея с молба именно тя да опише сексуалните му подвизи с "едни от най-известните жени у нас". Въпросният господин е описан от Венета като „богат“ и „рядко споменаван в медиите мъж“, който е прочел всички нейни книги, а любима му била „Инсомния“.

"Изпрати ми снимки от Дубай с миски, фолкзвезди и плеймейтки, готов е да разкаже живота си, но държи да е описан в книга под формата на “художествена измислица”... че те всичките ми книги са художествена измислица", написа Райкова в социалните мрежи. 

Авторката на „Триумфът на кучките“ в момента работи по седмия си роман, който е с работно заглавие „Горещо“ (същото название имаше и предаването, което тя води години наред).

„Може пък да успея да пренаредя сюжета и героите и да включа този джентълмен и неговите любовни истории с едни от най-известните жени у нас...А може да остане като герой на следваща книга“, загатва писателката, като разкри, че това не е първата подобна оферта, която получава. До момента обаче предимно жени са се опитвали да „продадат“ личния си живот за сюжет на някоя от книгите й.