По повод Международния ден на жената, едни от най-известните и коментирани жени в България си публикуваха умилителни снимки, показващи любовта и уважението, което имат към тях половинките им.

В този така специален ден за всяка майка и жена, те получиха куп букети още щом отвориха очи. Имаше и такива, които избягаха от традиционното, но едно е сигурно… в този ден всяка дама, независимо известна или не, се чувства наистина специална.

Вижте и какво публикуваха в личните си профили някои от известните личности в България на 8 март:

Галена както винаги привлече вниманието с оригинално послание и събра над 9000 лайка с написаното, издигащо жената в култ. Тя отново показа й обичта си към мъжа на сърцето й, като публикува снимка в личния си профил именно в неговата компания. От кадъра си личи голямата любов между двамата, за която са доказателство и двете прекрасни деца на бохемската двойка.

А ето и какво написа една от топ изпълнителките на музикална компания „Пайнер”:

„Не чакайте повод да се покажете пред света с цялата си прелест и красота. Блестете... всеки миг! За да може Любовта винаги да ви открива и да ви прави най-специалните, най-обичаните и най-щастливите!”.

През изминалия месец, Галена и съпругът й Галин отбелязаха и първия рожден ден на по-малкия си син, носещ името Александър, като спретнаха елегантно парти.

Общо трите кадъра, които публикува фолк певицата, бяха обединени под общото послание "още една година щастие".

Цветелина Янева пък бе затрупана от куп красиви букети, вероятно от любимия й Делян Пеевски, с които побърза да се похвали, като публикува стори в профила си в Инстаграм. В единия от тях прилежно са наредени розови и жълти рози, между които се прокрадват и още няколко вида цветя , обагрени в синьо, лилаво и бяло.

Другата изненада пък беше така актуалния луксозен букет във формата на мече Love Bear, а розите, от които е изграден са оцветени в огнено червено.

Припомняме, че русокосата изпълнителка се беше отдала на грижи, насочени към първородната й рожба  и дълго време не приемаше участия и изяви.

Изключение направи грандиозния концерт по случай 25 години радио "Веселина", който се проведе на 22 февруари в зала „Арена Армеец” , когато изпълнителката стъпи на сцената и зарадва своите почитатели с присъствието си.

Джена също използва днешния специален ден, за да трогне с послание в социалните мрежи. Изпълнителката и съпруга на Атанас Стоев винаги е показвала, какво щастие за нея е да бъде майка.

“Честит 8 Март на всички дами и майки!Горда съм,че и аз съм майка и благодаря на Бог,за всичко,което имам.Обичам ви момчета и благодаря,за прекрасната изненада” – написа щастливата Джена.

През този месец  на 24 март, техния син – Атанас Стоев III ще навърши и своята 1-ва годинка.

Не остана по-назад и влюбената до уши Преслава. През изминалия месец, тя и любимият й Павел Лазаров се отдадоха на екскурзии по света и романтични преживявания, а за празника на жената, той я изненада подобаващо с огромен букет от червени рози. В свой отговор любимата изпълнителка на много българи написа: “Аз така Обичам! Благодаря ти любов”.

Емилия също не пропусна да публикува снимка, на която от километри си личи, че е повече от влюбена и сияе от щастие. И това не е случайно, тъй като певицата отскоро се радва на нов мъж в живота си, с когото вече се сгоди, а фотоси с любимия й Жорж Башур заляха социалните мрежи.

„Ако преди съм си мислила,че съм била щастлива,то сега разбирам колко горчиво съм се лъгала.Ако преди съм си мислила,че съм обичала,то сега разбирам,че горчиво съм се лъгала.Ако преди съм си мислила,че всичко в този живот минава и заминава,сега мисля,че за мен тази любов и човека,който обичам с цялото си сърце,ще ми е за цял живот белег в душата и сърцето ми,каквото и да се случи,никога и нищо няма да ме откаже.Обичам те любов моя и благодаря за всичката любов,която ми подаряваш всеки ден!!!Честит празник мили дами!!!” – написа тя в личния си профил.

Минаваме към пловдивчанката Николета Лозанова, която дори и днес, скандализира със снимка и избяга от стандартното. В профила си, тя публикува кадър, на който прикрива прелестите си с интересна книга, заглавието, на която е 365 пози кама сутра. Над него, плеймейтката написа кратко и ясно – “Сякаш аз съм писала тази книга! Честит ден на жената!”.

Дани Петканов отново използва чувството си за хумор и приготви на своята любима Александра Петканова закачлива и здравословна изненада. Лудият репортер оформи сърце от лимони и авокадо , сърцевината,  на което беше запълнена от ананас. До творението си, той шеговито написа „Обичам жена си”.

Скандалната Светлана Василева също получи романтичен жест от своя любим – Християн Гущеров. Той я зарадва с бели и червени рози, поставени в подаръчна кутия, а тя в свой отговор написа: „Благодаря ти любов моя”.