Един от любимите клубове на пловдивчани и гости на града - Morado Premium Club не спира да изненадва своите клиенти, след като бе поет от нови собственици в началото на месец декември. 

Заведението разгръща нова страница в историята си и вече може да се похвали с множество подобренията във всяко отношение - любезно отношение към клиента, отлично ниво на обслужване, нови интериорни решения и разнообразни тематични партита.  

От скоро, измененията в интериора предоставят на гостите на Morado Premium Club специална ВИП зона, разположена непосредствено до сцената на клуба, на ръка разстояние от диджейския пулт и звездните гости. 

ВИП зоната разполага с луксозно сепаре, достатъчно голямо, за да събере цяла компания. Около него има поставени завесa от златни ресни, за тези от вас, които желаят да останат в заведението... инкогнито. 

Освен дизайнерската ВИП зона, новите собственици са се погрижили и за тази част от вас, която предпочита да стои на бара. Той е с изцяло нов дизайн и дава възможност на клиентите да контактуват по-лесно помежду си, вдигайки звънки наздравици. 

Morado Premium Club ще се погрижи да не скучаете нито ден до края на месец януари! Гответе се за голямо избухване още този уикенд, когато в клуба ще стане арена за заснемането на два видеоклипа.

Единият от тях ще бъде новият музикален проект на рапърът Насио, който ще съчетава лукс и атрактивни коли и мотори с лека нотка на български традиционни елементи. Парчето носи заглавието "Гайда" и ще покаже българския музикален инструмент в модерна светлина. Кадри от видеото ще се снимат в Morado Premium Club, като на партито освен Насио и екипът му ще присъства и още един специален гост, за който ще се разбере след премиерата на видеото.

Другата голяма атракция, пък ще бъде истински КУКЕР, който ще бъде зад пулта на сцената в заведението. Участие може да вземе всеки, който пожелае, а единственото условие е да носи своята усмивка!

В петък вечер (17.01) ще се състои тематично Медицинско парти с много награди и изненади. Зад пулта ще застане диджеят спечелил световното в Баку през 2015 година - DJ Mario, който обещава да предизвика експлозия от чувства с музиката си.

В събота вечер (18.01.) специални гости на клуба, пък ще бъдат най-щурото дуо на България! DJ ROSS е най-добрият диджей селектор на България няколко години подред, а NASO е най- щурият Hype Man. 

И в двата дни от уикенда, пловдивчани и гости на града ще могат да участват в томболата с разнообразни награди, както и да се възползват от специалните вечерни промоции на класни алкохолни напитки, които предлага Morado Premium Club.

Седмицата ще завърши с CHILL, с най-добрите наргилета в града и приятна обстановка. 

Освен за незабравими парти вечери, Morado Premium Club e и перфектното място, в което да хапнете вкусно! Клиентите на клуба могат да се възползват от много промоции, актуални в целия работен диапазон.

Закуска от 9:00 до 12:00

Заведението предлага и богато обедно меню на атрактивни цени, включващо домашно приготвени салати, супи, основни ястия и десерти от традиционната българска кухня.

Всеки ден, от 09:00 до 18:00 часа, може да се възползвате и от най-добрите промоции на наргилета в града. Не пропускайте да опитате разнообразието от екзотичните вкусове на цени от 12,90 лева и 14,90 лева. 

Изненади има и за селфи маниаците, които вече ще могат да трупат лайкове в социалните мрежи с атрактивни снимки, заснети на фона на красивия декор със златни криле "Morado Golden Wings".

Ако, пък сте привържените на огледалните фотоси, не пропускайте да се щракнете пред светещото огледало в клуба, с което ще превърнете снимките си в уникални и атрактивни изображения. Кадрите ви ще изглеждат кристално чисти и сякаш преминали през селфи филтри. 

Красивите жени, артистичните хора, екстравагантните тоалети, незабравимата атмосфера, настроението за танци, качественият саунд и топ имената зад пулта са запазена марка на Morado Premium Club.

Телефон за резервации: 0896 66 52 13

Летящ старт на 2020 за популярно заведение с нови собственици в ПловдивСтотици гости събра Morado Premium Club в празничния месец декември

Спонсорирана публикация.