Стотици гости и много личности от хайлайфа на Пловдив събра навръх Нова година едно от най-популярните заведения под тепетата Morado Premium Club.

След като съвсем скоро клубът бе поет от нови собственици, които притежават и четиризвездния Парк и СПА Хотел Марково, подобренията във всяко отношение си проличаха за отрицателно време.

Любезно отношение към клиента, отлично ниво на обслужване, нови интериорни решения и разнообразни тематични вечери през цялата седмица са само част от целите през новата 2020-а година, а изпълненията им стартираха още през изминалия декември месец.

Нови собственици поемат популярно заведение в Пловдив

На 31 декември заведението буквално се пръскаше по шевовете, а всички присъстващи се насладиха на една незабравима празнична нощ с обновения интериор на обекта. 

С богата музикална програма, томбола с големи награди и пищна заря бе поставено зрелищно начало на новата 2020-а година, а щом стрелките на часовника удариха 00:00 часа, гостите извиха дълго празнично хоро на фона на Пеещите фонтани, където е и локацията на Morado Premium Club.

Част от богатата шоу програма на 31 декември станаха талантливата Искра Ангелова, позната от X Factor, и диджей Георги Катранджиев, който изпълни всяко музикално желание.

Градусите на адреналина вдигнаха и красивите момичета от балет Morado Premium Girls, които сътвориха уникално шоу и събраха погледите на всички гости. 

Страхотно бе настроението и в коледната нощ, когато стотици пловдивчани купонясваха заедно с любимите хип-хоп артисти от града на седемте тепета - Liter Jack & Emo.

Най-големите късметлии, пък си тръгнаха с изкушаващи награди от празничната томбола, сред които разходка с лимузината на Morado Premium Club из нощен Пловдив. 

Повече от страхотно ще започне и първият уикенд на 2020-а година, в който също ще бъдат раздадени много подаръци! Не пропускайте да изпробвате късмета си, докато отпивате от любимия си коктейл или опитвате някои от екзотичните вкусове на наргилетата. 

Този петък и събота вечер, пловдивчани и гости на града ще имат възможността да насладят на култови вечери, наситени с много парти настроение, уникално клубно звучене и да участват в томболата с разнообразни награди, сред които:

- Ваучер разходка с лимузината на Park & Spa Hotel Markovo и Morado Premium Club.

- Ваучер СПА за двама в Park & Spa Hotel Markovo.

- Бутилка Premium алкохол.

- Бутилка вино.

Не пропускайте да се включите и в играта на Morado Premium Club, като изпратите своя снимка със ''Златните Крила'' на лично съобщение във фейсбук страницата на клуба. Всеки щракнал се за спомен на фона на красивия декор и събрал най-много харесвания и споделяния, ще има възможността да спечели:

- Ваучер СПА за двама в Park & Spa Hotel Markovo.

- Разходка с лимузината на Park & Spa Hotel Markovo.

- Ваучер за консумация на стойност 50 лв. в Morado Premium Club.

Morado Premium Club се намира на улица "Авксентий Велешки" 19 - ключово място в центъра на Пловдив. Разполага с голяма лятна градина и е известен с красивата гледка и през четирите сезона на годината.

За резервации: 0896665213

Нови собственици поемат популярно заведение в ПловдивMorado Premium Club раздава много награди на своите клиенти за Коледа и Нова Година

 

Спонсорирана публикация.