Един от най-популярните комедийни актьори от телевизионния екран, Краси Радков, ще представи незабравимо комедийно шоу навръх Великден край Пловдив. Забавното събитие ще се състои на 28 април в „най-добрия градски СПА хотел” за 2018 година – Парк и СПА хотел Марково.

Неговото представление ще бъде само част от богатата празнична програма, която готви хотелът по повод хубавия български празник.

Всички, избрали луксозния комплекс, ще бъдат посрещнати в ресторант Belle Vue, съчетаващ изискана кухня, смайваща панорамна гледка към Пловдив и специално отношение към госта.

За гостуването си, Краси Радков е подготвил специална селекция от най-запомнящите му се смешни скечове и колоритни превъплъщения, а след финала на представлението, всички гости на Парк и СПА хотел Марково ще имат възможността да се снимат и да получат лично автограф от него.

Наред със забавното шоу, вечерта на Великден ще бъде допълнена от томбола с награди и диджей парти.

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ оферти са за 3 и 4 нощувки в дните от 25 април до 1 май с включени закуски и вечери на блок маса, СПА център и безплатен детски кът.

Припомняме, че тази година за празника ще се почива общо 4 дни - от петък, 26 април, до понеделник, 29 април, включително.

От хотела готвят и богата програма за 26 и 27 април, когато всички посетители ще имат възможността да се насладят на музикални изпълнения на живо от певицата Анастасия Баткова и музиканта Владимир Велков.

Всички условия на изкушаващите оферти може да видите ТУК.

За повече информация и резервации: +359 884 66 66 96 и +359 894 52 97 77.

Какво предлага Парк и СПА хотел Марково?

Пространство и комфорт в съчетание с дизайнерски решения

Достъпен лукс за специални поводи

Вътрешен,  външен басейн и над 30 вида СПА терапии

ВИП стая, позиционирана в СПА центъра на хотела, където уединението и романтиката са водещи в изживяването

Безплатен детски център и професионалните аниматори, които се грижат за комфорта и настроението на най-малките гости

Разнообразие от активни дейности - два модерни тенис корта, мини голф, билярд, електронни игри и джаги

Фитнес център

 

Петзвезден комфорт за бизнес клиенти