Термален аквапарк Персенк отново бе домакин на лятна фиеста за малки и големи. На 10 август, под патронажа на община Девин, във водния комплекс жителите и гости на града се насладиха на вечер, изпълнена с емоции и интересна програма.

Старт на събитието бе даден с детска вечер на таланта, на която деца от 3 до 12 години представиха свои изпълнения. Зрителите се забавляваха от сърце с малките палавници, за които домакините бяха подготвили много изненади и подаръци.

На турнир по плуване кмета на града награди най – добрите плувци.

Градусът на настроението повдигнаха претендентките за титлите в конкурсите Мис Персенк и Мис Девин.

Хубавиците дефилираха по бански костюми и официални рокли на известният дизайнер от Асеновград - Стоян Радичев.

Членове на почетното жури бяха Евгения Калканджиева-президент и основател на модна агенция Visages Model Group, Габриела Топалова - Мис Пловдив 2018, Стоян Радичев, г-н Димитър Дългъчев-управител на Михалково АД, г-н Красимир Даскалов - кмет на Община Девин, г-н Венцислав Чолаков - СПА Хотел и Термален аквапарк Персенк и г-жа Полина Гайдева - управител на СПА Хотел Персенк 5*.

Всички те участваха в избора на най - достойните красавици, които бяха наградени с парични и предметни подаръци.

С титлата Мис Персенк журито короняса Габриела Чонина, а за нейни подгласнички бяха избрани Мария Попова и Полина Дишкова.

Мис Девин стана Велина Тулева, а лице на газирана вода Михалково – Стела Гечева.

Певицата Тони Димитрова, изправи публиката на крака с едни от най - обичаните й хитове и предизвика вълна от аплодисменти.

През годините град Девин се е наложил като една от водещите спа дестинации у нас и привлича посетители с красивата си природа и минерални извори.

За втора поредна година уникалния Термален аквапарк Персенк отвори врати за посетители и успя да се превърне в любимо място за ваканции на малки и големи.