Преди броени дни се състоя едно от най-големите и запомнящи се светски събития под тепетата! С много вълнение и нестихваща усмивка Теди Александрова посрещна гости, приятели и почитатели, които минаха по червения килим на Bushido Club в Пловдив, който бе домакин на LIVE партито на сезона. Самата изпълнителка не пропусна да благодари на собствениците за предоставената и възможност и бе категорична пред публиката, че не случайно е избрала град Пловдив, за да отбележи този така специален за нея ден. 

Феноменално парти: Теди Александрова с визия на Барби и звездно нашествие на сцената в BushidoОчаквайте ексклузивен видео репортаж от вечерта, както и интервюта с голяма част от гостите на събитието в Пловдив

На 8 юни Теди Александрова направи концерт-промоция на третия си самостоятелен албум "Сърце мое". Стотици поздравления, куп подаръци и красиви букети получи една от най-атрактивните фолк изпълнителки на музикална компания Пайнер. 

"Не искам да бъде многословна и ще ви кажа само няколко неща. Първо - Пловдив ми е на сърце. Това е моят най-любим град, това е моето родно място, въпреки че не съм родена тук. Аз обожавам Пловдив и чувствам, че тук е различно. " - с тези думи Теди Александрова откри вечерта в Bushido Club, след което призова всички в публиката да извикат силно. 

"Много се вълнувам, което е нормално, и мислех да си напиша едно листче, за да мога да кажа всичко, което искам, но реших да разчитам на това да бъда първична, да бъда истинска - такава, каквато винаги съм била. Искам тази вечер да гърмите, защото това не е промоция като всички останали, това е парти! Сещате ли се? Защото това е Теди Александрова, не че нещо... Може да гърмим, може да пием по 20 шота, може да пием по 6 бутилки и пак нищо да ни няма, защото сме в Пловдив майна, защото това е моят любим град, защото Bushido e наш домакин." - допълни още Теди Александрова на сцената. 

Как протече вечерта и какво й пожелаха голяма част от звездните гости пред камерата на Trafficnews.bg може да видите в следващото видео: 

 

Първи на събитието, с огромен букет, пристигнаха Татяна и нейният син Атанас, а малко след тях се появи и Емрах Стораро, който беше избрал красиви рози за своята близка приятелка и колежка. 

Заедно с него на сепарето бяха и новите попълнения на Пайнер - Антонио и Александър Робов. 

Мениджърът на Планета Хари Янакиев, певицата на народа Ивана, която беше в компанията на Стояна и дъщеря си, а малко след тях се появи и младата изпълнителка Таня Маринова. 

След като похапна в ресторант "Soho", прагът на дискотеката премина и жената с кадифен глас Бони, която дойде заедно с дъщеря си Миа, която целеустремено върви по стъпките на майка си. 

В по-късните часове пристигнаха Илиян, Борис Дали, Яница и Гери-Никол. 

Голямата нощ приключи с жестоко афтър-парти в "Planeta Playner Club by Onyx", част от мегакомплекса 7POINTS.