На 14 април Татяна и синът й имаха повод за страхотни емоции, защото Атанас празнува своя 20-ти рожден ден. Гордата майка не скри, че в този ден е била по-развълнувана и от самия рожденик.

“Не мога да повярвам, че вече е на 20, а аз на неговата възраст го родих! Толкова бързо лети времето и сякаш бе вчера, когато се появи. Още си спомням онова ревливо бебе в болницата, което огласяше отделението, докато всички останали спяха – припомня си с усмивка Татяна и допълва - Равносметката за времето я правя единствено с него, защото аз си се чувствам на една вълна с Атанас. Единствената разлика е, че аз съм по-взискателна и понякога се налага да съм по-сериозна от него“.

Пред Planeta.tv Татяна разкри, че са отпразнували рождения ден с голямо тържество, събрало над 40 приятели на Наско. Снимките и клипчетата, които звездата на телевизия “Планета“ публикува, категорично говорят за силната връзка помежду им, а наследникът й открито заявява уважението и любовта си към своята известна майка. Самата тя написа стихотворение в негова чест и го зарадва с клип, проследяващ най-важните моменти от живота му до този момент.

“Обожавам го и благодаря на Господ за този най-голям дар в живота ми. Мисля, че неслучайно имам точно него. Всяка майка обича детето си, но нашата любов е изключително силна. Той е син, за който всяка жена мечтае“.

Татяна е откровена, че заедно с Наско използват всяка свободна секунда, за да бъдат заедно, защото той учи във Варна, а тя вече живее в София. И този път певицата не пропусна да направи заслужена изненада на своя син. 

Тя му подари спускане с парашут, което със сигурност ще бъде едно незабравимо и изпълнено с адреналин преживяване за него.

“Пожелавам на всички родители да имат дете като моето, защото Атанас е обичан от всички, възпитан е с ценности, има голям респект и уважение към мен и към баща си“.