Танцьорката Габриела Медарова, която се прочу в града на седемте тепета с пиянската си каскада в квартал Кючук Париж, стана майка за първи път. 

Пловдивчанката и съпругът и Стоян Янъков са горди родители на дъщеричка, която носи името Даная. Радостната вест сподели самата Габриела във фейсбук профила си, от който стана ясно, че тя е родила в края на декември месец, в частна пловдивска клиника.

Постът събра стотици лайкове от приятели на младото семейство, които ги поздравиха с пожелания за първородната им рожба. 

Преди ден, Медарова сподели и снимка, на която е заедно с дъщеря си на разходка в парк в Пловдив, а от кадъра се вижда, че младата майка е успяла да възвърне бързо формата си след раждането. 

Междувременно, тя редовно качва и свои селфита в мрежата, с които показва, че визията и отпреди отново е налице и вече няма и следа от притесненото момиче в съда. Любимият и, пък от своя страна, непрестанно я затрупва с комплименти и емотикони сърца в коментарите под кадрите. 

Припомняме, че Габриела и Стоян се венчаха през месец октомври миналата година. Още тогава тя гордо позираше пред обектива с бременно коремче и заложи на семпла, но стилна бяла рокля, а след официалната част бързо замени неудобните обувки с кецове.

Младата жена се прочу с пиянската си каскада в квартал Кючук Париж.  През лятото на миналата година, под влиянието на алкохол и наркотици, Медарова помля 10 коли, а след по-малко от месец причини телесна повреда на 21-годишната Катя Андреева в пловдивски бар.

На 12 март Габриела призна вината си по всички четири обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога, за нанасяне на значителни материални щети /около 40 хиляди лева/ и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Още същият ден тя се сдоби и с присъда. Магистратите в Районен съд е наказаха с 1 година лишаване от свобода, отложена с 4 години изпитателен срок, като ѝ е наложена пробационна мярка в рамките на 18 месеца "Ограничение в свободното придвижване" - забрана да напуска дома си между 22 часа вечерта до 6 сутринта.

Присъдата включва 800 лева глоба, отнемане на книжка за 1 година и половина, разноските по делото, като съдията уважи и частния иск на Катя Андреева в размер на 2000 лева. 

Габриела Медарова мина под венчило, чака първия си наследникТя се венча за изгората си Стоян Янъков