Габриела Медарова мина под венчило. Бившата танцьорка се венча за своята изгора Стоян Янъков на церемония миналата седмица. Двойката се похвали и със своя първи наследник, който предстои да се появи на бял свят съвсем скоро. 

На фотосите Габи позира с бременно коремче. Булката е заложила на семпла, но стилна бяла рокля, а след официалната част бързо е заменила неудобните обувки с кецове. Бъдещите родители сияят от щастие на сватбения фотос. 

Габриела и Стоян са сгодени от януари тази година.

Припомняме, че младата жена се прочу с пиянската си каскада в квартал Кючук Париж.  През лятото на миналата година, под влиянието на алкохол и наркотици, Медарова помля 10 коли, а след по-малко от месец причини телесна повреда на 21-годишната Катя Андреева в пловдивски бар.

На 12 март Габриела призна вината си по всички четири обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога, за нанасяне на значителни материални щети /около 40 хиляди лева/ и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Още същият ден тя се сдоби и с присъда. Магистратите в Районен съд е наказаха с 1 година лишаване от свобода, отложена с 4 години изпитателен срок, като ѝ е наложена пробационна мярка в рамките на 18 месеца "Ограничение в свободното придвижване" - забрана да напуска дома си между 22 часа вечерта до 6 сутринта.

Присъдата включва 800 лева глоба, отнемане на книжка за 1 година и половина, разноските по делото, като съдията уважи и частния иск на Катя Андреева в размер на 2000 лева. 

Изглежда през последната година Габриела е сменила посоката е поела по съвсем различен път в живота си. 

Екипът ни желае здраве и благополучие на младото семейство!