Красивата пловдивчанка Таня Теттаманти, известна с нюхът си към модата, отпразнува своя 28-ми рожден ден в стилен ресторант в Женева. 

Тя и нейният съпруг Маттия дадоха старт на така специалния ден с разходка в швейцарския град, а за вечерта бяха резервирали маса в изискания Windows Restaurant, намиращ се в Hotel D’Angleterre’s.

Мястото предлага швейцарска и международна гурме кухня, както и панорамна гледка към езерото и Мон Блан.

Освен с красив букет от рози и вкусна шоколадова торта, мъжът на сърцето й я изненадал с уникален часовник на луксозната марка Ролекс.

Празничната вечер продължила с парти в популярен пиано бар в Женева, където си прекарали повече от страхотно.

Рожденичката била приятно изненада и от своята майка, която имайки предвид страстта на Таня по модата, я изненадала със специален модел кецове на марката Шанел. 

"Чувствам се страхотно на 28 години! Много мотивирана и обичана, за което главен "виновник" е моят съпруг, който на всеки рожден ден ме кара да се чувствам наистина специална с неговите изненади и романтични жестове още със събуждането." - споделя Таня Теттаманти пред Trafficnews.bg.

И този път модната диктаторка от Пловдив впечатли с елегантната си визия, като избра дълга черна рокля - тип сако, сребристи обувки и стилни аксесоари. 

Съвсем скоро, Таня завърши обучението си в едно от най-елитните учебни заведения за мода - Istituto Marangoni в Милано. Предстои и стаж и най-вероятно работно място в Прада, което ще и даде възможност за кариера със стратегическо брандиране и управление на иновациите. 

Семейство Теттаманти обичат да прекарват времето си заедно и често пътуват в различни точки по света. През месец ноември им предстои да посетят Сейшелите, а новата 2020 година ще посрещнат в Мадрид.