Светското събитие на деня се състоя в един от най-добрите фризьорски салони у нас. Дългогодишният стилист и собственик на салон Vela Велислава Григорова посрещна десетки гости при откриването на обновения обект в Монтана.

Специални гости на събитието бяха собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано и лорд Евгени Минчев.

Гостите не пропуснаха да си направят селфита с лицето на последния брой на фризьорската библия YOU. У нас списанието излиза два пъти годишно през април и октомври за двете издания на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив и в София.

Салон Vela работи с продуктите на американския бранд L’ANZA, който е наричан „диаманта” в портфолиото на Christian of Roma.

„Всеки клиент, за който качеството е приоритет, а талантът без край, трябва да знае, че L’ANZA е марката, която дава на своите артисти неограничени възможности”, споделят стилистите, които работят с продуктите за коса на американския бранд.

L’ANZA стъпи преди годината у нас и бързо завладя стотици фризьорски салони. За представянето му в България пристигна звездата от Ню Йорк Амон Карвър.