Светлана Василева и Християн Гущеров се готвят за своята сватба, която ще се състои на 12 юли. Те опровергаха слуховете за раздяла и дори вече разпратиха поканите, от които става ясно, че двамата ще се съчетаят в столичния хотел Балкан. В 18:30 часа всички гости ще бъдат посрещнати с коктейл за добре дошли, а от 19:30 ще бъде дадено начало на тържествената вечеря в зала Роял. 

"Ние, Светлана Василева и Християн Гущеров, ще бъдем щастливи да споделиш с нас вълшебството, наречено любов, което царува в нашата приказка. А тя започва официално на 12 юли 2018 г. и ще продължи безкрай!", пишат на поканата бъдещите младоженци. 

Свидетели ще им бъдат Милена Пилева и Николай Кънчев. 

Първа със своята покана се похвали моделката Моника Валериева, която публикува кратко видео как отваря поканата, обагрена в светло розов цвят със златни орнаменти. 

Плеймейтката и бизнесменът са заедно от лятото на миналата година. Гущеров се разведе с фолкпевицата Мария и бързо намери утеха в обятията на силиконката. Двамата имаха проблеми във връзката и кратки раздели, но в крайна сметка решиха, че са един за друг и заживяха под един покрив.

Двамата се сгодиха на 28 януари тази година, а няколко месеца по-късно обявиха и датата за сватбата - 12 юли, която съвпада с рождения ден на Християн.