"Не обичам да занимавам хората с личния си живот и семейството ми. От няколко дни в интернет пространството се върти снимка на мен и съпруга ми, под която пише ужасни неща, някои от които граничат с жестокост!
Злобни и дребни души се "хранят" от злото, нарушават личното пространство на хората, посягайки на профилите им в социалните мрежи и петнят личността им. Не съм първата, едва ли ще съм и последната, пострадала от недоброжелатели. Някои сайтове побързаха да направят "сензации" от това. Без да сторят най-елементарното: да се обадят, да попитат....
Ще разочаровам хейтърите! Между мен и съпруга ми няма проблеми и се обичаме безкрайно! Обичам Християн Гущеров с цялото си сърце, както неведнъж съм го споделяла. Той е мъжът, с който създадох семейство и имаме най-прекрасната дъщеря на света! Това е човекът, който ме промени като личност и който ще обичам завинаги! Мил, добър и грижовен. Обичам те, любов моя! Благодаря ти за всичко, което правиш за нас!" - гласи гневния пост на Светлана Гущерова, който бе провокиран след  като тези дни в мрежата се завъртя изненадващ статус от нейно име. В него се казваше, че блондинката е предприела развод с Християн, тъй като той имал проблеми с алкохола.

Това се оказа дело на кибер престъпници, които са разбили профила на Светлана и са я изнудвали за пари. През няколко часа бившата плеймейтка нямала достъп до профила си, а зложелателите си позволили да обиждат нейни последователи и да изпращат нецензурни съобщения от нейно име. 

Християн Гущеров от своя страна отговори на публикацията на любимата си в Инстаграм с емотиконки сърца. 

Светлана Гущерова: Зложелатели проникнаха в акаунта ми, сипеха обиди от мое имеВсе по-често в мрежата вървят слухове, че блондинката очаква второ дете от бизнесмена Християн Гущеров