Светлана Гущерова сподели, че профилът и в социалната мрежа Инстаграм е бил хакнат отново, след като в началото на месец май хакери са опитала да открадната самоличността и в платформата. 

На свое стори, половинката на бизнесмена Християн Гущеров казва също, че още тогава е потърсила помощта на компютърен специалист , благодарение, на когото е успяла много бързо да възстанови правата върху профила си. 

"Атаката се повтори преди няколко дни. Зложелатели отново проникнаха в акаунта ми, като и този път моят "бял хакер" ги надви. За съжаление, през няколко часа, в които нямах достъп до профила си, неизвестното за мен лице или лица са си позволили да обиждат вас, да изпращат нецензурни съобщения от мое име. Поднасям своите най-искрени извинения на тези от вас! " - обърна се към своите последователите Светлана Гущерова преди минути. 

Междувременно, все по-често в мрежата вървят слухове, че блондинката очаква второ дете от Християн Гущеров. Информацията тя все още не е потвърдила официално, но едва ли скоро ще може да прикрие бременното си коремче. 

Светлана прекарва незабравими дни на родното Черноморие в компанията на любимия мъж, а съвсем скоро пусна и първата си собствена линия за пижами, халати, нощници и домашни облекла.