„Измина още една година, но моята най-щастлива, най-светла и най-обичана година! Година, в която любовта и щастието влязоха в живота ми. В която понесох изобилието на сбъднатите мечти – до мен върви мъжът, който безкрайно обичам, двамата създадохме здраво и щастливо семейство, а само след няколко месеца ще станем трима!“. Това послание написа в в личния си профил в Инстаграм Светлана Василева-Гущерова, която днес, 21 декември навършва 31 години.

„За всичко това точно днес благодаря на родителите ми, че ме има на този свят, на съпруга ми, че е до мен и ме обича, на приятелите ми, че са зад гърба ми и на Съдбата за безценните ѝ подаръци и скъпите ми хора!“, допълни бившата блондинка, като публикува снимка, на която се вижда огромен мечок, който най-вероятно е получила като подарък за празника си.

Нейната половинка, бизнесменът Християн Гущеров, пък я изненада с красив и пищен букет от червени рози. В допълнение той написа: „Честит рожден ден на единствената ми любов“.

Пищна сватба вдигнаха семейство Гущерови! Светлана с рокля на марката на Галена СНИМКИГостите бяха над 200, сред тях - Златка Димитрова, Моника Валериева, Ивайло Колев и Ваня Червенкова

Партито започна още тази нощ в известен клуб, а гост-изпълнител бе кралят на поп-фолка Азис, който няколко пъти поздрави рожденичката.

Припомняме, че Светлана и съпругът й Християн Гущеров, с който си казаха "да" това лято, на пищно сватбено тържество,  очакват първото си дете през март 2019-а. То ще бъде момиченце и двамата вече са избрали на коя дата да се роди.

Светлана и Християн Гущерови очакват момиченцеДвамата вдигнаха две сватби през тази година