Една от най-скандалните пловдивчанки Сузанита попадна на пореден свой фалшив профил в интернет пространството. Този път, обаче фейк потребителя не е във Фейсбук или Инстаграм, а в новата и особено актуална платформа Тик-Ток. 

Сузанита сама сподели за нереалния профил на свое стори и призова всичките си последователите да го репортнат. Пловдивчанката явно е доста разгневена след случката, тъй като публично заплаши злосторника със съд. 

"С човека, който държи профила ще се видим в съда! Както и с всеки, който си позволи да ми прави още фейк профили и да лъже моите последователи с грешна информация." - пише щерката на Орхан Мурад. 

От публикуваните от нея снимки става ясно, че въпросният фалшив потребител се опитва да пробутва грешна информация, свързана дори с конкретни други популярни лица. 

"Здравейте на всички, аз съм Сузанита и имам една изненадваща новина за вас. С Денис Теофиоков нещата се случиха внезапно и с него спахме и станахме гаджета. Той заряза Ванеса" - са част от писанията във фалшивия профил. 

Междувременно, след като излезе от клиниката за зависими, изпълнителката не се спира на едно място. От сутрин до вечер Сузанита може да бъде забелязана в различни заведения в Пловдив заедно с приятели, а често обикаля и извън града, където във видеа показва майсторските си умения по туърк. 

Майката на Сузанита: Това, което преживяхме, беше страшноИма много млади хора зависими от тези проклети наркотици - споделя Шенай Мурад