Скандал избухна между едни от най-обсъжданите пловдивчанки  Сузанита и Мегз. Той се разигра в социалната мрежа Инстаграм, когато последователи на 15-годишната тийн певица решиха да й задават въпроси, а тя пък бе повече от откровена в отговорите си. 

На въпроса "Какво е мнението ти за Мегз?", щерката на Орхан Мурад избухна и се изказа цветущо: "Мегз е използвачка и подмазвачка, нищо хубаво не мога да кажа за нея!".

Спорът между двете е тръгнал след участието на Сузанита във фотосесиите за предаването на дизайнерката от Пловдив InstaQueen.

Двете явно не са успели да "мелят брашно" заедно, а съвместната им работа приключи доста бързо. 

"Това, че съм присъствала на една от фотосесиите им и леля ви Мегз ме прецака, не ме прави "ангел"! Малка съм само в личната си карта, нито съм глупава, нито може да ме върти на малкия си пръст. Жалка е!" - продължава да бълва Сузанита по адрес на Мегз. 

В своя защита Мегз също се включи с коментар по темата и засне поредно видео, което пусна с Инстаграм профила си.

Ето как се изказа пловдивската дизайнерка: "Деца, аз не съм на 14 и моля ви, не очаквайте да тръгна да говоря срещу някой, който до вчера е бил част от проектите ми, и за когото лично съм се застъпвала не веднъж! Все още смятам, че Сузанита има някои положителни черти, като това, че работи и помага на родителите си, които са болни. Обаче също така смятам, че е тръгнала по много лошия път на наркотиците и още повече смятам, че тя не осъзнава грешките си и не иска да се промени, затова аз и продъуцентите от моето предаване не можехме да стоим повече зад нея. Надявам се да послуша приятеля си, който не веднъж и е казвал, че тези неща, които прави са лоши и да успее да се измъкне от тези неща. Пожелавам й всичко най-хубаво!" - каза Мегз.

Същевременно Сузанита се похвали с заснемането на нова песен, която ще носи името "Bye Bitch" и ще излезе на екран през месец август.

Към пловдивчанката "обладана от дявола и Буда" не липсваха и въпроси относно хиалуроновите устни и татуировките, а в свой отговор 15-годишната написа: "Предстои целия ми гръб да стане в мастило, както и крака ми" - отсече скандалната дъщеря на изпълнителя Орхан Мурад.