Сузанита за пореден път счупи тъпомера с нова публикация в Инстаграм профила си. Пловдивчанката, която до преди няколко месеца се лекуваше в клиника за наркозависими, навярно не си е взела поука. 

Тя продължава да дава "добър пример" на всички нейни последователи и тийнейджъри, като на пиедестал издига наркотиците. 

На последното стори, което е публикувала в мрежата, щерката на Орхан Мурад шмърка "бело" с помощта на банкнота, навита на фунийка, а около нея стоят пакети със "стоката". 

Разбира се, напълно възможно е това да не е истинска дрога, но тук проблемът не опира до състава на бялата субстанция, а до това, че Сузанита показва нагледно как се използват наркотици и продължава да се гордее с действията си. 

Сцената може да бъде и част от видеото към новата песен на скандалната певица от Пловдив, за която тя се похвали преди броени дни. 

„Прекрачих границата. И два дни след това влязох в клиниката. Всяка сутрин и вечер пия лекарства, антидепресанти. Все още имам тежки моменти, крещя, викам, но след това се извинявам. Аз бях потънала в най-дълбоката яма, бях жива в гроба. Четири месеца ми отне да разбера какво трябва да правя, но взех решението и в момента съм чисто нова”, сподели в последното си интервю Сузанита, но явно бързо е забравила за думите си. 

Сузанита с откровена изповед след 3-годишна употреба на наркотициАко сега се преродя, няма да искам да съм известна, признава тя

Междувременно, наследничката на Орхан Мурад не спира да "бръмчи" по участия из различни клубове в страната, а вместо бодигард с нея пътува приятелят и Денис, който шофира и я пази от недоброжелатели и настоятелни мъже.