17-годишната певица Сузанита излезе от клиника за наркозависими преди по-малко от месец. Тя избра да разкаже своята история първо пред Краси Боев в рубриката „Нищо лично” по Нова телевизия. Сузанита не скрива нито една подробност от миговете, през които е преминала.

До какво води известността и как „розовите” мечти могат да се превърнат в кошмари, вижте в откровената изповед на младата певица.

„Случи ми се нещо доста неприятно. Съвкупност от неприятни моменти и тогава търсех утеха. Намерих я в забранените субстанции”, сподели Сузанита.

Певицата посочи, че има смелостта да застане пред камера и да разкаже за всичко преживяно. „Сега съм напълно чиста, но не мога да кажа, че вече съм независима. Това изисква време. Бях само месец в клиниката и не мога да кажа, че съм излекувана. Продължавам, като посещавам дневен център”, каза още тя.

Сузанита призна, че е започнала с марихуана преди три години, както и много други млади хора. В един момент обаче потърсила по-силни субстанции, тъй като ефектът от тревата вече не бил същият. Преминала през много състояния, като паник атаки и халюцинации.

"Виждах дяволи, дори видях починалата си баба. Хвана ме за врата и ме душеше. Това се случваше в момента преди да заспя, или когато се събудя", разкри тя. 

През всичките години Сузанита не се замислила какво причинява сама на себе си, докато родителите и не разбрали за зависимостта. 

"Разбраха заради това, че бях станала 36 кг. Аз бях в свой собстен свят, карах по седмица, без да ям, без да спя. Губих семейството си, усещах как губя самата себе си. Изгубих смисъла на живота си.

Майка ми е много разбран човек, седна и поговори с мен. Започнах да ровя в интернет и да търся най-добрите клиники", споделя тя.

Дъщерята на Орхан Мурад не крие, че все още има желание да употребява дрога, но успява да се пребори с него. Тя допълва, че от ключово значение е човек да промени средата, която първоначално го е накарала да посегне към дрогата.

В клиниката тя преживяла истински катарзис: 

"Написах цял албум, танцувах пред огледалото, кефих се как качвам килограми, на самата себе си. Аз се обичам", разказа Сузанита. И допълва, че родителите и също се гордеят с факта, че е признала и поправила грешката си.

"Излязоха и го заявиха и се почнаха едни коментари - какво се гордееш с този парцал... Аз ли съм парцал? И дъщеря ти взима, и синът си взима, само че няма смелостта да си го признае", коментира младата певица. 

Въпреки че е решила отново да се отдаде на любовта си към музиката, тя признава, че може би именно амбициите и кариерата са я тласнали по този път.

"Ако ей сега се преродя и започна нов живот, ще се занимавам с нещо друго, няма да искам да съм известна", признава тя. 

Сузанита Мурад постъпи в клиника за наркозависимиПловдивчанката направи шокиращи признания в социалните мрежи