Пловдивчанката Сузанита няма спирка. Въпреки хилядите коментари и критики по неин адрес, тя въобще не си поплюва и продължава с пълна пара да скандализира обществото с постъпки, нетипични за едно 15-годишно момиче.

След като веднъж тя вече засне как се движи с 200 км/ч по магистралата, докато размята пистолет и пее, вчера тя натисна още повече газта и се похвали с видео в Инстаграм, на което снима километража, а скоростта вече показва 300 км в час. 

Сузанита в нова издънка! Фучи с 200 км по магистралата и размята пистолет СНИМКИТя небрежно си припява и показва оръжието, сложила пръст на спусъка

Шофьор на мерцедеса е гаджето й, а мястото на шофирането тип "бързи и яростни" отново е магистрала Тракия. На задната седалка в колата пътува и още едно момиче, което държи кучето на Сузанита, а компанията явно не осъзнава, че придвижването с толкова висока скорост може да коства живота на всеки един от тях, както и на останалите водачи на автомобили, които се движат по магистралата. 

Междувременно пловдивската дива се похвали с нов цвят на косата, което е и причината за пътуването й до столицата. За своята нова прическа тя се довери на Ивайло Колев, който е фризьор на голяма част от дамите на хайлайфа. 

Сега очакваме да се похвали и с глобите за превишена скорост!