Сузанита и половинката и скандализираха мрежата със своя снимка. На въпросния кадър пловдивчанката позира пред обектива без горнище в компанията на гаджето си, който пък от своя страна не и отстъпва по татуировки. 

Двамата се любуват на красива гледка, която се открива пред тях и все по-открито показват любовта си. Не липсват негативни коментари, но пък лайковете също се множат, като до момента са близо 25 хиляди. 

Въпреки че за момчето до Сузанита не се знае нищо, тя все по-чесно споделя снимки и сторита с него в профила си, с което личи, че е влюбена до полуда. 

Това се потвърждава и от надписа към последния фотос. "Ако знам какво е любовта, това е заради теб." - пише щерката на Орхан Мурад. 

Двойката почти не се спира в града на седемте тепета, а най-любими са им разходките сред природата. Сузанита и татуираният мачо опознават красотите на България и често обикалят различни екопътеки и места, от които се откриват спиращи дъха гледки. 

Сузанита се престраши, публично показа новото гаджеДо момента дъщерята на Орхан Мурад умело прикриваше половинката си

Междувременно, пловдивската дива направи и още една промяна със себе си. Тя остави в миналото черния цвят на косата и вече е блондинка.