Сузанита най сетне успя да се престраши и показа публично новото си гадже. До момента пловдивчанката умели прикриваше лицето на половинката си, но явно е решила, че е дошъл моментът, в който да сподели щастлието си с широката аудитория. 

В Инстаграм тя не веднъж е казвала, че се чувства специална и много обичана с човека до себе си, но единственото, което последователите й можеха да видят бяха татуировките на нейния възлюбен. 

Явно двамата вече нямат причина да крият любовта си и това си личи от снимките, които щерката на Орхан Мурад сподели. На въпросните кадрите двамата се целуват, облечени в спортни екипи, но името на момчето все още не е отбелязано. 

Последователи на Сузанита одобриха избора й, но не липсваха и заядливи коментари. В тях потребители питат къде е изчезнал Денис Теофиков, с който до преди няколко дни се спекулираше, че скандалната певица има връзка. 

Темата нашумя толкова бързо, че дори се появи фейк профил на Сузанита в платформа Тик-Ток, в който бе изнесена грешна информация, свързана с Денис.

"Здравейте на всички, аз съм Сузанита и имам една изненадваща новина за вас. С Денис Теофиоков нещата се случиха внезапно и с него спахме и станахме гаджета. Той заряза Ванеса" - бяха част от писанията във фалшивия профил. 

От своя страна, Сузанита толкова се разгневи, че публично заплаши злосторника със съд. 

Сузанита заплаши със съд потребител, публикувал фейк информация за неяФалшивият профил на пловдивчанката е направен в платформата Тик-Ток