Омъжи ли се тайно Преслава или не? Отговорът на въпроса, който развълнува всички във вчерашния ден вече е ясен. Въпреки щастливото съжителство с любимия Павел, изпълнителката не е минала под венчилото. 

Снимките, на които тя е облечена в приказна булчинска рокля, са част от ново видео и фотосесия към модна колекция за официални рокли, заснета на родното Черноморие. Самата Преслава също пусна в профила си кадрите, на които изглежда като булка, и отбеляза дизайнерката, която е "виновна" за приказния и външен вид. 

Всички се питат - вдигна ли Преслава сватба под прикритие?Няколко снимки на изпълнителката, облечена в булчинска рокля, се появиха в мрежата

Става въпрос за Пембе Кенан, която има собствен луксозен бранд, а ателието и е позиционирано в Асеновград. За гримът на Преслава се е погрижил майсторът на четките - Цецо Андреев, а за прическата - Момчил Спасов. 

Марката на Пембе Кенан е създадена през 2012 година и предлага бутикови булчински, вечерни и коктейлни рокли от висок клас. Те се изработват от висококачествени вносни платове от Ливан, Дубай, Индия, Франция и Испания. 

Това не е първият път, в който Преслава работи с Пембе Кенан. Всички тоалети от последното и видео "Беден в сърцето" са дело именно на нея, а стилист е Стоян Стоянски.

Освен това звездата на музикална компания Пайнер неведнъж е била лице на луксозния бранд за рокли.