Един от най-задаваните въпроси в днешния ден е - омъжи ли се фолк звездата Преслава за любимия си Павел? Официален отговор от звездата обаче все още няма, но феновете и несъмнено ще са щастливи, ако това се окаже истина. 

Според слухове и публикации в няколко любителски страници за поп-фолк музика, Преслава е сключила граждански брак с бащата на детето си Павел във вчерашния ден. 

Събитието дълго се пазело в тайна, а празненството се състояло на родното Черноморие, в присъствието на най-близките приятели и роднини на семейството. 

Слуховете, за "сватба под прикритие", плъзнаха след появили се в мрежата снимки на Преслава, облечена в красива булчинска рокля.

Факт е обаче, че самата тя не е споделила за радостната вест, а от въпросната вечер на 17- ти август е пуснала само видео-сторита от участие в Приморско. 

Не е изключено сватбената визия да е и част от нов проект, с който гласовитата изпълнителка ще изненада меломаните в началото на есента. 

Припомняме, че новините за венчавка между Преслава и Павел плъзнаха още през лятото на 2019 година. Това издаде не кой да е, а нейната близка приятелка Софи Маринова, на чиято сватба Преслава кумува.

Истината лъсна по време на партито за 35-ия рожден ден на изпълнителката на "Дяволско желание" в столична дискотека.  „Поздравите тази вечер са за рожденичката Преслава. Те специално са поръчани от нейния съпруг Павел“, каза на микрофона Софка и хвърли всички в смут.