На празника на всички дами – 8 март, Николета Лозанова, не пропусна отново да скандализира обществото със снимка, която публикува в личния си профил. На въпросния кадър, тя прикрива прелестите си с интересна книга, заглавието, на която е 365 пози кама сутра. Над него, плеймейтката написа кратко и ясно – “Сякаш аз съм писала тази книга! Честит ден на жената!”, а снимката събра над 22 хиляди лайка.

Това обаче никак не се хареса на голяма част от потребителите в социалните мрежи, а плеймейтката събра солиден брой негативни коментари под поста си.

Ето и част от тях:

„То бива да си тъп ама толкова не очаквах. Първо не е толкова топло все още и второ днес е код червено в Кипър заради пясъчна буря. Тя е единствената малоумница излязла на вън хахаххаах и много ми е чудно защо казвате имение.... то тука повечето къщи са големи с басейн нещо нормално е“

„Муахаххахаха кво да чете това е нейната работна енциклопедия.И моля покажете го това имение, където живеят с плешо ,а ние ще им завиждаме тайно.Толкова много лукс и разкош а кака ви табуреткова още не се е похвалила,чак не е за вярване....“.

„Тя хубаво се снимала гола на слънце и с книга, но въпросът е какво е разбрала тя от книгата,след като е на английски език,а Николета и бъкел чужд език не знае хахаха“.

„Ми то си е новина- Николета чете!“.