Демир Доган и съпругата му Памела отново ще стават родители. Снахата на Ахмед Доган очаква второ дете и вече е в напреднала бременност. 

До момента тя не е съобщила новината официално, нито е пускала снимки със закръглено коремче, но най-любопитните последователи на красавицата забелязаха няколко фотоса, на които си личи, че Памела пак ще става майка. 

Малко по-рано днес снахата на Доган позволи на потребители да и задават въпроси в социалната мрежа Инстаграм и именно там съобщи благата вест, че очаква момиченце

Тя обаче не разкри какво име ще носи бебето. "Когато се роди ще разберете" - отговори тя на най-любопитните. 

Памела споделя още, че до момента е качила 13 килограма, но се чувства добре както тя, така и бъдещата и дъщеричка. 

В началото на бременността обаче не всичко е изглеждало така розово. До 5-ия месец любимата на Демир е повръщала и единственото нещо, което е успявало да облекчи неразположението и било газираната вода. 

Памела Жейнова

Синът на почетния лидер на ДПС - Демир и дъщерята на футболния мениджър Николай Жейнов - Памела вече са горди родители на момченце, което носи името Адмир. 

На 13 декември малчуганът навърши 2 годинки, а специалният ден бе отбелязан с тържество за чудо и приказ. На снимките, които младото семейство качват в мрежата, те много внимават, когато пускат фотоси на детето, за да не може то да бъде разпознато.

На партито по случай рождения ден на малкия Адмир

Месец по-рано, на 10 октомври, Памела и Демир сключиха и официален брак след две години съвместно съжителство. 

Първи официални снимки от сватбата на Демир Доган и ПамелаКадрите от тържеството бяха публикувани от булката в личния й профил