Излязоха първи снимки от магичното сватбено тържество на сина на Ахмет Доган - Демир и неговата любима Памела. Кадрите от сватбата бяха публикувани от булката в личния й профил и за отрицателно време събраха стотици лайкове и многобройни пожелания от близки и приятели. 

Припомняме, че Демир Доган и Памела си казаха "да" на 10.10.20 в 5-звезден хотел в квартал Бояна. Красивата младоженка смени два тоалета в големия ден. Единият бе елегантна булчинска рокля, а другия официална бяла рокля с дълбока цепка, дело на креативният директор и моден дизайнер от Пловдив Диляна Михайлов.

Снахата на Доган избра тоалет на пловдивска дизайнерка за сватбата сиДемир Доган и любимата му Памела си казаха "да" на 10.10.2020 година

Преди минути, снахата на Доган сподели на стори в Инстаграм и още един фотос от сватбата. На него тя и съпругът и са поставили ръце една върху друга, оформяйки сърце. Интересното в случая е, че ръцете им са върху корема на булката, с което може би загатват за щастлива вест и... още един наследник. Към момента обаче, подобна информация не е потвърдена официално от семейството и е възможно да бъде просто идея за снимка, на която двамата акцентират на сватбените си халки. 

Демир Доган и дъщерята на популярният футболен импресарио Николай Жейнов - Памела Жейнова, живеят на семейни начала вече близо 3 години. Двамата имат син, който се роди в края на 2018 г.