Ловецът на бежанци Динко Вълев определено не скучае през летния сезон, а "благодарение" на жегата, мозъкът му ражда какви ли не идеи. След като подкара танк, ямболията се озова на капитанското място във ферибота, плаващ за остров Тасос. 

Той застана редом до капитана и показа завидни умения на кормилното колело, като все пак получаваше някои наставления.

Последваха забавни коментари от негови върли фенове. "Капитана на кораба МАЙКА", "Като танка ли е лесно? Играчка брат!", "Да беше казал, че ти ще си капитано, да се качим", "Динко, догодина подводница да си купиш,брато", "Да не стане като в Титаник?" - бяха част от писанията под видеото.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

????????????????????????????

A post shared by Dinko Valev (@dinkovalev_official) on

Днес, ямболията публикува и още две видеа в личния си профил в Инстаграм. На първото, той се раздава гол до кръста зад волана, припявайки новият летен чалга хит на Фики и Цветелина Янева. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

????????????

A post shared by Dinko Valev (@dinkovalev_official) on

На второто видео, Вълев прилага трикове, които правехме едно време. На клипчето, Динко се прави, че съзира нещо в бутилка пълна с вода, а след това кара свой приятел, който стои на масата до него също да погледне. Нещеш ли до него се изправя трети участник, който в крайна сметка си го отнася. Динко му задава същия въпрос и в момента, в който той се взира, ловецът на бежанци стиска пластмасовото шише и водата с 300 плисва в лицето на момчето. Последва бурен смях от страна на собственика на най-голямата морга за автобуси и камиони в България.

Дали Динко се гаври със случаен минувач или просто "разхлажда" свой приятел не става ясно. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dinko Valev (@dinkovalev_official) on

Преди няколко дни, ловецът на бежанци се изфука с нова лъскава придобивка. Той яхна черен спортен мерцедес за около 240 бона, само месец след като лъскавият златен мерцедес на Вълев бе помлян от камион.

След като размаза златния "Мерцедес", Динко си купи нов, черен, за 240 бонаЗатова се изфука самият той в социалните мрежи