28-годишният Христо реши да поиска ръката на 26-годишната Жанета от Бургас миналата Коледа. Романтичното предложение той направи пред погледите на стотици колеги на младата дама.

Няколко месеца по-късно двамата си казаха „ДА”. Сватбата, на която присъстваха 140 гости, се състоя снощи в Бургас, научи TrafficNews.bg

Христо реши да вземе булката с мотор.

„И двамата сме мотористи, вече не караме, но повечето от нашите приятели все още имат мотори. Като ги видях, реших да отида до блока на Жанета с мотор”, сподели пред TrafficNews.bg младоженецът.

Двамата се стягат за меден месец, част от който ще изкарат на почивка в Гърция.

„Ще се отдадем изцяло един на друг, после се захващаме за работа и за бебе”, казва младата двойка. Христо и Жанета се надяват на момиченце.

„Божа работа какво ще е, но със сигурност ще го обичаме”, споделя бъдещият татко.

Всички гости на сватбата са се забавлявали до късно, а в града все още се коментира начинът, по който Христо е предложил брак на своята половинка. И едва ли ще се забрави.

ОЩЕ ВИЖТЕ ТУК

Ето как Христо отиде да вземе булката Жанета:

„Наричат ни бургаските Бони и Клайд, защото постоянно се забъркваме в някакви филми. Последния път искаха да го бият в едно заведение, аз го спасих. Винаги си помагаме и много се обичаме.”, разказа пред TrafficNews.bg булката Жанета.

„Обичам я страшно много и затова искам да сме заедно, докато смъртта ни раздели” казва младоженецът.

Ето и как тръгна всичко - ВИДЕО от романтичното предложение за брак: 

Историята продължава.... след 9 месеца :)

TrafficNews.bg